Gündem Gülümse Yeter 23. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Gülümse Yeter 23. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

26.12.2016 - 09:22 | Son Güncellenme:

Gülümse Yeter dün akşam yayınlanan son bölümü ile izleyenleri kahkahaya boğdu. Gülümse Yeter'in yeni bölümünde neler olacağı konusu ise merak konusu... İşte Gülümse Yeter'de en son yaşananlar...

Gülümse Yeter 23. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Gülümse Yeter'in 23. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Gülümse Yeter'de Yasemin ve Sarp yeniden ayrılık noktasına mı gelecek? Cem'in planı başarıya ulaştı mı? Hasan Efendi'nin kardeşi aradığı kısmeti buldu mu? Henüz yeni bölümü yayınlanmayan Gülümse Yeter'deki tüm gelişmeler Salı akşamı izlenebilecek.

Haberin Devamı

son bölümünde Hasan Efendi'nin kardeşi beklenmedik bir anda ortaya çıktı. İnternette bulduğu biriyle evlenmek isteyen kardeşine Hasan Efendi'nin tepkisi büyük olsa da sonunda eve istemeye gelmesini kabul etti. İşte o son bölüm...

GÜLÜMSE YETER 23. BÖLÜM FRAGMANI

Yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır.

GÜLÜMSE YETER 22. BÖLÜM ÖZETİ

Ahmet'e yakalanan Sarp ve Yasemin panik halde ne yapacaklarını bilemezler. Ahmet aynı çatı altında bu ilişkinin gizli saklı devam etmesine onay vermez ve iki aileye de hemen açıklamak ister. Yasemin’in Ayten korkusu Ahmet’i herkese anlatmaktan vazgeçirebilecek midir?

Gece yarısı Civanlar'a gelen sürpriz misafir, Hasan Efendi'nin unuttuğu anıları hatırlatırken evde yeni bir curcuna çıkmasına sebep olur. Evde yeni bir heyecan yaşanırken, Hasan Efendi de geçmişte verdiği kararlarla yüzleşir. Hayatının en mutlu günlerini yaşayan Gül, Seçil'den duydukları karşısında yıkılır. Kemal'in saklamaya çalıştığı sır, gizli kalmayınca Gül ve Kemal arasında tamir edilemeyecek izler bırakır. Bu izlerle Gül kendine yeni bir yol bulmaya çalışır. Yasemin'i Sarp'tan uzaklaştırmaya çalışan Cem, yeni planında Alara'nın da yardımını alır. Alara yine Sarp ile Yasemin'in arasına girmenin yolunu bulur.