Gündem Gülümse Yeter 23. bölümünde beklenen itiraf geldi!

Gülümse Yeter 23. bölümünde beklenen itiraf geldi!

28.12.2016 - 12:10 | Son Güncellenme:

Salı akşamlarının eğlenceli dizisi Gülümse Yeter'in 23. bölüm fragmanı yayınlandı. Gülümse Yeter'in yeni bölümünde Sarp Yasemin ile birbirlerini sevdiklerini herkese açıklıyor. Peki bundan sonra Gülümse Yeter'de olaylar nasıl ilerleyecek?

Gülümse Yeter 23. bölümünde beklenen itiraf geldi

Gülümse Yeter'in yeni bölümünde Cem Yasemin'e evlilik teklif edeceğini söylüyor. Alara ise Cem'e Yasemin ile Sarp'ın birbirlerini çok sevdiklerini ve onları kimsenin ayıramayacağını vurguluyor. Kemal Gül'e uzaklara gitmeyi teklif ediyor, Gül bu teklifi kabul edecek mi? Gülümse Yeter yeni bölümüyle Salı akşamı Show TV'de olacak.

Haberin Devamı

Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu ve Yılmaz Kunt'un başrollerini paylaştığı Gülümse Yeter dizisi her Salı Show TV'de yayınlanıyor.

GÜLÜMSE YETER 23. BÖLÜM FRAGMANI

GÜLÜMSE YETER HİKAYESİ VE OYUNCULARI

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği; başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin ‘in oynadıkları Gülümse Yeter, izleyicisine hem kahkaha hem de aşk dolu bir hikaye ile beraber aile değerlerine de gülümseterek dokunan güzel bir hikaye sunuyor.

Yapım: MF Yapım
Yönetmen: Serdar Gözelekli
Senaryo: Banu Kiremitçi

Erdal Özyağcılar
Hasan Civan

Aslı Bekiroğlu
Yasemin Özdemir

Yılmaz Kunt
Sarp Civan

Seray Kaya
Gül Özdemir

Pamir Pekin
Kemal Kaleli

Sermet Yeşil
Ahmet Civan

Erkan Sever
Lütfü Özdemir

Aslı Altaylar
Ayten Civan

Evrim Doğan
Nermin Özdemir

Uğur Kurul
Cem Tuğrul

Elif Andaç Çam

Haberin Devamı

Barış Aytaç