Gündem Gülümse Yeter 3. yeni bölüm 2. fragmanı yayında! - İzle

Gülümse Yeter 3. yeni bölüm 2. fragmanı yayında! - İzle

01.08.2016 - 16:53 | Son Güncellenme:

Show Tv ekranında yayınlanan Gülümse Yeter 3. yeni bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. Nefes kesen sahneleri ile Gülümse Yeter 3. bölüm ile ekrana gelecek. İşte Gülümse Yeter yeni bölüm fragmanı ve özeti..

Gülümse Yeter 3. yeni bölüm 2. fragmanı yayında - İzle

Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği dizi Gülümse Yeter, bomba gibi bir yeni bölümle ekranlara gelmeye hazır. Peki dizinin merakla beklenen 3. yeni bölümünde neler oluyor? Başrollerinde Erdal Özyağcılar, Aslı Bekiroğlu, Yılmaz Kunt, Sermet Yeşil, Erkan Sever, Seray Kaya, Evrim Doğan, Uğur Kurul, Aslı Altaylar ve Pamir Pekin'in yer aldığı Gülümse Yeter, her Salı saat 20:00'de Show Tv'de!

Haberin Devamı

GÜLÜMSE YETER YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Özdemir'lerin, Civan'ların evine yerleşmesiyle her iki aile içinde bol atışmalı-çatışmalı biraz da aşk soslu bir dönem başlıyor! Ablası Gül ile Kemal'in yakınlaşmasına şahit olmasıyla Yasemin'in kafası bir hayli karışıyor.

Gülümse Yeter 3. yeni bölüm 2. fragmanı yayında - İzle

Öte yandan Sarp'ın ablasına olan saf duygularını kendi çıkarları için kullanarak ona bir telefon aldırıyor. Sarp Gül için hala umut beslemeye devam ediyor. Lütfü'nün maddi sıkıntıları bitmek tükenmek bilmezken, Hasan'dan Amerika'ya gitmek için bilet almasını isteyince olanlar oluyor!

GÜLÜMSE YETER 3. YENİ BÖLÜM FRAGMANLARI

GÜLÜMSE YETER KARAKTERLERİ

Yasemin Özdemir

Özdemir ailesinin en küçüğü, Şevki Bey'in gözbebeği. Güzelliğiyle dikkatleri çeken, arkadaşları arasında çok sevilen, eğlenceli, güldüğünde yüzünde güller açan genç bir kız. Ailenin en küçüğü olduğu için çok üstüne düşülmüş bir o kadar da şımartılarak büyütülmüş. Aynı zamanda damarına basıldığında keçi gibi inatçı olabilen, gururlu, dediğim dedik, hazır cevap bir karakter.

Haberin Devamı

Sarp Civan

Hasan Efendi'nin torunu, Ayten ve Ahmet’in tek oğlu... İdealist karakteri, parlak zekası ve mütevaziliği ile tanınıyor. Yaşının üzerinde olgun davranıyor. Tutumlu, gerektiğinde para harcıyor. Sahip olduklarının kıymetini çok iyi biliyor.

Gül Özdemir

Özdemir ailesinin ortanca çocuğu, Yasemin’in ablası. Mesafeli ve soğuk yapısı sadece ailesiyle değil hastane içerisindeki ilişkilerini de bozuyor. Yardıma ihtiyacı olduğunda arayabileceği bir arkadaşı yok. Parasının değerini ve para kazanmanın önemini biliyor. Kazandığını çantaya ayakkabıya yatırmak yerine kitaplara harcıyor.

Kemal Kaleli

Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Şefi. Hastanede cerrahi başarısı kadar yakışıklılığı da çok konuşuluyor. Genç, başarılı, oldukça yakışıklı Doktor Kemal’in karizmasından etkilenmeyen kimse yok. Biraz kendini beğenmiş, daha çok cool tavırlarıyla tanınıyor.