Gündemİstanbul'un iki ilçesinde yangın paniği! Ekipler olay yerinde

İstanbul'un iki ilçesinde yangın paniği! Ekipler olay yerinde

19.11.2023 - 13:16 | Son Güncellenme:

Beylikdüzü Gürpınar Balık Hali'nde depoda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangında iki baraka kullanılamaz hale geldi. Ataşehir'de ise hurda deposunda çıkan yangında, alevler kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını, bitişiğindeki binaya sıçramadan söndürdü.

Olay, 13:00 sıralarında Beylikdüzü Gürpınar Su Ürünleri halinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, balık halinde depo olarak kullanılan alanda henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı. Yan depolara sıçrayan yangın bir anda büyüdü.

Haberin Devamı

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yarım saatlik müdahalenin ardından söndürülen yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, depolarda ağır hasar oluştu.

İstanbulun iki ilçesinde yangın paniği Ekipler olay yerinde

ATAŞEHİR’DE GERİ DÖNÜŞÜM DEPOSUNDA YANGIN

Yangın saat 13.00 sıralarında, Ataşehir İçerenköy Mahallesi Çankırı Sokak üzerinde bulunan hurda deposunda çıktı. Alevler kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine olay yerine Ataşehir, Maltepe ve Erenköy'den itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri alevleri, deponun bitişiğinde bulunan 4 katlı binaya sıçramadan söndürdü. Deponun alevli şekilde yandığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

 

İstanbulun iki ilçesinde yangın paniği Ekipler olay yerinde

Hurda deposunun bitişiğindeki 4 katlı binanın sahibi Fadıl Ülver, "Stres, endişe, korku yaşadık. Sağlıkla ilgili sıkıntı yok. Maddi zarar var. Herhalde plastik ya da akaryakıt menşeili bir şey olsa gerek. Çok çabuk ilerlemiş. Veya elektrik de olabilir." dedi.