Gündem Güvercin 8. yeni bölüm fragmanı yayında! Güvercin 7. son bölümde Kenan, korkunç gerçekle yüzleşti!

Güvercin 8. yeni bölüm fragmanı yayında! Güvercin 7. son bölümde Kenan, korkunç gerçekle yüzleşti!

20.01.2020 - 00:40 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Güvercin 7. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Pazar akşamları ekrana gelen dizi Güvercin'de bu hafta Kenan'ın bütün bu açmazların içinde cebelleşirken hayatıyla ilgili çok önemli bir başka gerçeği öğrenmesiyle adeta ortalık karıştı. Peki gözlerin çevrildiği Güvercin 8. yeni bölüm fragmanı...

Güvercin 8. yeni bölüm fragmanı yayında Güvercin 7. son bölümde Kenan, korkunç gerçekle yüzleşti

Star TV'nin her bölümü ayrı bir heyecan fırtınasına sahne olan dizisi Güvercin, 7. yeni bölümüyle oldukça heyecanlı bir bölümü daha geride bıraktı. Sevilen bölümün son bölümüne Kenan'ın hayatıyla ilgili çok önemli bir başka gerçeği öğrenmesi damga vurdu. Peki merakla beklenen Güvercin 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

GÜVERCİN 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?


Bedir’in ailesi altınların evden çıkmasıyla darmadağın olmuş; Müslüm ve Nefise de evi terk etmiştir. Kasım, yaşadığı vicdan azabıyla Zülüf’e gerçekleri söylemeye kararlıdır. Kenan’sa peşine düştüğü adamdan, bu işin içinde kimin olduğu bilgisini öğrenir ve Zülüf’e bunu söyleyip söylememenin ikileminde kalır. Celil ve Kevsa arasındaki ittifak bunca yıl sonra ilk defa sarsılır. Bedir’in evine gelen güzel bir haberle, son günlerde ilk kez mutluluk rüzgarları esmeye başlar; ancak bu mutluluk çok da uzun sürmeyecektir. Kenan bütün bu açmazların içinde cebelleşirken hayatıyla ilgili çok önemli bir başka gerçeği öğrenecek ve her şeyi sorgulayacak bir aşamaya gelecektir.

GÜVERCİN 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI