Gündem Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji'den Cumartesi-Pazar hava durumu tahminleri

Hafta sonu hava nasıl olacak? Meteoroloji'den Cumartesi-Pazar hava durumu tahminleri

28.05.2021 - 10:42 | Son Güncellenme:

Hava durumu nasıl? Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün ve hafta sonu hava durumu ile ilgili son tahminleri yayınladı. Dün parçalı bulutlu ve yer yer yağışlı olan İstanbul'da bugün yine parçalı bulutlu ve akşam saatlerinden yağış bekleniyor. Peki, hafta sonu hava nasıl olacak? Cumartesi ve Pazar yağış var mı? İşte hava durumu ile ilgili son dakika tahminleri...

Hafta sonu hava nasıl olacak Meteorolojiden Cumartesi-Pazar hava durumu tahminleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu ile ilgili son tahminleri yayınladı. Bugün hava nasıl olacak? Hafta sonu yağış var mı? Hangi bölgelerde yağış bekleniyor. İşte İstanbul ve yurt genelinde son hava durumu tahminleri.

Haberin Devamı

İSTANBUL'DA BUGÜN HAVA NASIL?

İstanbul'da bugün parçalı ve çok bulutlu bir hava bekleniyor. Akşam saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı bir hava tahmin ediliyor. Sıcaklık 24 derece.

HAFTA SONU HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

29 Mayıs Cumartesi günü Marmara Bölgesi, Karadeniz Bölgesi ve İç Anadolu'da yağışlı ve gök gürültüğü sağanak yağış bekleniyor. Ege Bölgesi ve Doğu Anadolu'da yağış beklenmiyor.

30 Mayıs Pazar günü ise yağışlar Doğu Karadeniz'e kayacak. Yurt genelinde güneşli bir hava hakimken Marmara Bölgesinde parçalı ve çok bulutlu bir hava olması tahmin ediliyor.

28 MAYIS BUGÜN HAVA NASIL?

ÇANAKKALE 25°C Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

Haberin Devamı

İZMİR 27°C Az bulutlu ve açık

ADANA °32°C Parçalı ve az bulutlu, Toroslar mevkii yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA 26°C Parçalı bulutlu

ANKARA 31°C Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı olması bekleniyor. Yağışların kuzey ve batı çevrelerinde yerel olmak üzere kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın öğle saatlerinden sonra kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde esmesi bekleniyor.

ZONGULDAK 18°C Parçalı ve yer yer çok bulutlu

SAMSUN 20°C Parçalı bulutlu

ERZURUM 26°C Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

DİYARBAKIR 35°C Az bulutlu ve açık

GAZİANTEP 32°C Az bulutlu ve açık