Gündem Hava bugün İstanbul'da nasıl olacak?

Hava bugün İstanbul'da nasıl olacak?

05.09.2016 - 11:40 | Son Güncellenme:

Eylül ayının gelmesi ile beraber yer yer sağanak olmak üzere yağmur uyarıları gelmeye başladı. Yurdun bazı bölgelerinde hafta sonu yağış hakimdi. Peki yeni haftaya başlarken hava nasıl olacak? Bugün İstanbul'da yağmur var mı? İşte güncel hava durumu tahminleri...

Hava bugün İstanbulda nasıl olacak

Hava durumun bugün nasıl olacak? Meteorolojiden açıklama geldi. İstanbul'a yağmur mu geliyor? İşte merak edilen soruların cevapları ve 5.9.2016 tarihli hava durumu...

Haberin Devamı

İstanbul yeni haftaya 23.0 sentigrat derece ile başladı...

Yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin güney, iç ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz, Erzurum, Kars, Ardahan, Antalya, Mersin, Adana, Osmaniye, Afyonkarahisar ile Isparta ve Kütahya'nın doğusu, Erzincan'ın kuzeyi ve Hatay'ın kıyı kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik olmayacağı, Ülkemiz genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları, İç Anadolu, Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu'da batı ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

MARMARA BÖLGESİNDE HAVA NASIL OLACAK?

Az bulutlu ve açık, Bilecik çevrelerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ÇANAKKALE °C, 30°C

Az bulutlu ve açık

EDIRNE °C, 33°C

Az bulutlu ve açık

ISTANBUL °C, 30°C

Az bulutlu ve açık

KIRKLARELI °C, 30°C

Az bulutlu ve açık