Gündem Hava Kuvvetleri Komutanı Mehmetçikle bayramlaştı

Hava Kuvvetleri Komutanı Mehmetçikle bayramlaştı

17.10.2013 - 15:44 | Son Güncellenme:

.

Hava Kuvvetleri Komutanı Mehmetçikle bayramlaştı

Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Akın Öztürk, Kurban Bayramında görevlerinin başındaki nöbetçi personelin ve Mehmetçiğin bayramlarını kutlamak için bazı birlik komutanlıklarını ziyaret etti.

Haberin Devamı

Hava Kuvvetleri Komutanlığı internet sitesinden paylaşılan bilgiye göre, Orgeneral Öztürk, dün Ankara Etimesgut'taki 11. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığını ziyaret ederek burada vatani görevlerini yerine getiren er ve erbaşlarla bayramlaştı.

Öztürk daha sonra, ani gelişen olaylara reaksiyon gösterebilmek için hazır bekleyen pilotlar ve uçak başında görevli bakımcı personelle bayramlaşmak üzere Akhisar Hava Meydan Komutanlığına gitti.

Akhisar ziyaretinin ardından Adana'ya geçen Orgeneral Öztürk, İncirlik'teki 10. Tanker Üs Komutanlığında muharebe devriye görevlerini sürdüren pilotlar ve uçuşların gerçekleştirilmesi için görevli personelle bayramlaştı.

Programının bir sonraki adımında Orgeneral Öztürk, Türk Hava Sahasını 7 gün 24 saat esasına göre gözetleyen radarlardan, Türkiye'nin Suriye sınırına çok yakın bir mesafeye intikal ettirilmiş Hatay Keltepe'deki 208 Numaralı Taşınabilir Hava Radar Kıta Komutanlığında görevli personeli ziyaret etti. Personelle bayramlaşan Öztürk, incelemelerde de bulundu.

Haberin Devamı

Öztürk'ün ziyaretlerine ilişkin fotoğraflar da internet sitesinde paylaşıldı.

Öte yandan, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Öztürk, yayımladığı bayram mesajında, Cumhuriyetin kurucusu Büyük Önder Atatürk ve aziz şehitleri rahmetle, kahraman gazileri şükran ve saygıyla anarak, görevlerini büyük azim ve özveri içinde yerine getiren Türk Hava Kuvvetlerinin her kademesindeki fedakar personelinin ve değerli aile bireylerinin bayramlarını kutlayarak, sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.