Gündem Hayat Eve Sığar uygulaması nedir? Bulunduğunuz yer ne kadar riskli evinde karantinada olan var mı?

Hayat Eve Sığar uygulaması nedir? Bulunduğunuz yer ne kadar riskli evinde karantinada olan var mı?

18.04.2020 - 17:42 | Son Güncellenme:

Sağlık Bakanlığı tarafından Androrid ve App Store üzerinden kullanıcıların hizmetine sunulan Hayat Eve Sığar uygulaması uygulamasını indirdikten sonra giriş yapmak için sizden kişisel bilgilerinizi istiyor. Kişisel bilgilerinizi ve yaşadığınız yerin tam ve düzgün olarak girdikten sonra bölgenizin ne kadar riskli olduğu, bölgenizde evinde karantina altında olan corona virüs hastası var mı soruları yanıt buluyor. İşte Hayat Eve Sığar uygulaması hakkında merak edilenler...

Hayat Eve Sığar uygulaması nedir Bulunduğunuz yer ne kadar riskli evinde karantinada olan var mı

Sağlık Bakanlığı tarafından Hayat Eve Sığar uygulaması kullanıcıların erişimine sunuldu. Bakanlık tarafından alınan tedbirlerin yanı sıra teknolojik uygulamalarda hayata geçirilmeye devam ediyor. Bu kapsamda Sağlık Bakanlığı tarafından kullanıcıların hizmetine sunulan Hayat Eve Sığar uygulaması vatandaşlar tarafından araştırma konusu oldu. Peki Hayat Eve Sığar uygulaması nedir, ne işe yarar?

Haberin Devamı

HAYAT EVE SIĞAR UYGULAMASI NEDİR?

Uygulama, corona virüs konusunda bilgilendirmek, yönlendirmek ve salgın hastalık ile ilgili riskleri en az seviyeye indirmek ve yayılmasını önlemek amacıyla geliştirildi. Aynı zamanda harita üzerinde hastane, eczane, market zincirleri, metro ve duraklar gibi temel ihtiyaç noktaları hakkında bilgilerin bulunduğu uygulama, evde izolasyon, enfekte kişiler ve riskli bölgelerin yoğunluğunu da gösteriyor.

HAYAT EVE SIĞAR UYGULAMASI NASIL İNDİRİLİR?

Hayat Eve Sığar uygulaması Play Store ve App store üzerinden indirilip kullanılmaya başlanabiliyor