Geri Dön
GündemHazar Ergüçlü kimdir? Hazar Ergüçlü'nün sevgilisi kim?

Hazar Ergüçlü kimdir? Hazar Ergüçlü'nün sevgilisi kim?

Hazar Ergüçlü kimdir? sorusu merakla aranmaya başladı. Onur Ünlü ile ilk kez el ele görüntülenen Hazar Ergüçlü hakkında arayış hız kesmiyor. İlişkisiyle gündeme gelen Hazar Ergüçlü hakkında bilinenler...

Hazar Ergüçlü kimdir? Hazar Ergüçlü'nün sevgilisi kim?

İlişkilerini gözlerden uzakta yaşamayı tercih eden Hazar Ergüçlü ve yönetmen sevgilisi Onur Ünlü, ilk kez el ele görüntülendi. İşte Hazar ergüçlü kimdir sorusunun yanıtı...

HAZAR ERGÜÇLÜ KİMDİR?

Hazar Ergüçlü (d. 1 Ocak 1992, KKTC), Kıbrıs Türkü oyuncu.

Hayatı

Lefkoşa Türk Belediyesi'nde gençlere yönelik tiyatro çalışmaları yapan Hazar Ergüçlü, Derviş Zaim'in yönettiği Gölgeler ve Suretler adlı sinema filmiyle profesyonel oyunculuğa adım atmıştır. 7 Eylül 2011 tarihinden itibaren ise Kuzey Güney adlı dizide canlandırdığı Simay Canay karakteri ile televizyonda görünmeye başlamıştır. Medcezir dizisinde Eylül adlı karakteri canlandırmıştır. Daha sonra Analar ve Anneler dizisinde Kader adlı karakteri canlandırmıştır. En son 2017 Kasım'da başlamış olan Hayat Sırları adlı dizide Seher Kuzgun karakterini canlandırmıştır.

Hazar Ergüçlü kimdir Hazar Ergüçlünün sevgilisi kim

Filmografisi

Sinema

2013 Benim Dünyam Ayla - Ela'nın Kardeşi Başrol
2012 Açlığa Doymak Sena Başrol
2010 Gölgeler ve Suretler Ruhsar Yardımcı Karakter
2017 Kar Müzzeyen Başrol Oyuncusu
2018 Gerçek Kesit: Manyak - Yardımcı Karakter
2018 Ahlat Ağacı - Başrol Oyuncusu

Televizyon

2016 Yüksek Sosyete Cansu Koran Başrol
2015 Analar ve Anneler Kader Ayaz Başrol
2013 - 2015 Medcezir Eylül Buluter Başrol
2011 - 2013 Kuzey Güney Simay Canay Yardımcı Karakter
2017 Hayat Sırları Seher Kuzgun Başrol
2018 Dudullu Postası Melis Başrol

altın fiyatları masaüstüaltın fiyatları mobil
İş yerini kurşunlarken polis tarafından böyle yakalandıBeyoğlu'nda bir işyerinin kapısından içeri doğru ateş eden silahlı saldırgan, o sırada görev yapan güven timleri tarafından etkisiz hale getirilerek yakalandı. O anlar ise iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
bu haberleri kaçırma

İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler