Gündem Hem tehdit hem istek şarkı

Hem tehdit hem istek şarkı

09.08.2008 - 00:02 | Son Güncellenme:

Türkücü Tatlıses’in kendisinden Derya Tuna’yı öldürmesini istediğini iddia eden Hüseyin Bozan hapisten yazdığı mektupta, türkücüyü tehdit ediyor hem de istek parça istiyor

Hem tehdit hem istek şarkı

Ergenekon iddianamesinin ek dosyalarında, Derya Tuna’yı vurduğu gerekçesiyle hapis yatan Hüseyin Bozan, bir süre korumalığını yaptığı Sauna davası sanıklarından türkücü İbrahim Tatlıses’i, cezaevinden gönderdiği mektupla hem tehdit ediyor, hem de İbo Show adlı programda seslendirilmesi için şarkı isteğinde bulunuyor.
Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden Sauna çetesi davasında tanık olarak dinlenen Hüseyin Bozan, Tatlıses’in 2001-2002 yıllarında korumalığını yaptığını ve şarkıcının, kendisinden Derya Tuna’yı öldürmesini istediğini iddia etmişti. 

Tatlıses’in avukatını istedi
Ergenekon dosyasında, Bozan’ın Tuna’yı yaraladığı suçlamasıyla tutuklu olduğu Karabük Eflani Cezaevi’nden Tatlıses’e yazdığı mektup da yer alıyor. Bozan mektubunda, avukatını kendisine göndermediği için Tatlıses’e tepki gösterip tehdit ediyor.
Bozan, “Benim de sabrım tükendi, bu dostane ilişkiler de sana yazacağım son mektuptur. Nedeni ise en geç Haziran’ın 9’una kadar avukatın ve oğlun Ahmet ziyaretime gelmezse 10’un da olacaklardan sen sorumlu olursun” diyor.

‘Ceylan çıksın’
Bozan mektubunu şu istekle tamamlıyor: “Bu haftaki ‘İbo Show’a Ceylan ve Yusuf Harputlu’yu çıkarmanı istiyorum. Ceylan ‘Gelsene’, Yusuf Harputlu da ‘Vazgeçemem ki’ isimli parçayı söylerken sen de bu iki parçanın Uluçınar ve Karam çiftine okunduğunu söylersen iyi olur.”