Gündem İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak? 2021 İBB burs sonuçları nereden öğrenilir?

İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak? 2021 İBB burs sonuçları nereden öğrenilir?

31.10.2021 - 11:20 | Son Güncellenme:

İBB burs başvuru işlemleri tamamlandı. Başvuruda bulunan üniversite öğrencileri İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak aramasını gerçekleştiriyor. Peki 2021 İBB burs sonuçları nereden öğrenilir?

İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak 2021 İBB burs sonuçları nereden öğrenilir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin üniversite öğrencilerine sağladığı İBB İBB Genç Üniversiteli Eğitim Yardımı yoğun ilgi gördü. 5-22 Ekim 2021 tarihlerinde tamamlanan İBB burs başvuru işlemleri ardından İBB burs sonuçları ne zaman açıklanacak merak konusu oldu. Aynı zamanda başvuruda bulunan öğrenciler İBB burs sonuçları nereden öğrenilir araştırması da yapıyor.

Haberin Devamı

İBB BURS SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

İBB burs sonuçları 'gencuniversiteli.ibb.istanbul' adresi üzerinden duyurulacak. Sisteme giriş yaptıktan sonra burstan yararlanıp, yararlanılmayacağı ekranda belirtilecek.

İBB BURS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İBB burs sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli olmadı. Konuya ilişki duyuru yapıldığında haberimizin içeriğinde yer vereceğiz.

İBB BURSU NE KADAR, NE ZAMAN YATACAK?

Her yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) üniversiteli öğrencilere verdiği 3 bin 200 TL’lik burs ücretleri, 3 dönemde veriliyor. Geçtiğimiz yıllarda öğrenciler; aralıkta 1200 Türk lirası, şubatta bin Türk lirası, mayısta da bin Türk lirası olmak üzere toplamda 3 bin 200 TL’yi üç dönemde almıştı. Bu yıl da sistemin aynı şekilde devam etmesi bekleniyor.