Gündem İçerde 2. yeni bölüm fragmanında Sarp'a şüpheli paket!

İçerde 2. yeni bölüm fragmanında Sarp'a şüpheli paket!

25.09.2016 - 10:31 | Son Güncellenme:

İçerde 2. yeni bölüm fragmanları yayınlanmaya devam ediyor. Pazartesi akşamı ekrana gelen İçerde dizisi yayınlanan ilk bölüm ile izleyenlerden tam not aldı. İçerde yayınlanan 2. yeni bölüm fragmanlarıyla yarın akşam Show Tv ekranında...

İçerde 2. yeni bölüm fragmanında Sarpa şüpheli paket

İçerde dizisi yayınlandığı ilk bölüm ile sosyal medyada en çok konuşulan konu olarak gündeme bomba gibi düştü. Birbirinden değerli isimlerin yer aldığı İçerde dizisinde Mert ve Sarp aslında öz kardeşlerdir. Ama bu durumdan haberleri yoktur. Yeni bölümde Sarp'ın eline geçen fotoğrafın önemi kısa sürede anlaşılır.

Haberin Devamı

Ay Yapım imzalı, Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli,Çetin Tekindor, Bensu Soral, Damla Colbay, Mustafa Uğurlu, Rıza Kocaoğlu, Nihal Koldaş, Yıldıray Şahinler ve Gözde Kansu'nun rol aldığı İçerde yeni bölümü ile 26 Eylül 2016 Pazartesi akşamı saat 20:00'da Star'da.

İÇERDE DİZİSİ 2. YENİ BÖLÜM 2. FRAGMAN

İçerde'de Polis Akademisi'nde okuyan Sarp (Çağatay Ulusoy) ve Mert (Aras Bulut İynemli) kardeş olduklarından habersiz birbirlerine rakip olurlar. Sarp, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürü Yusuf tarafından Polis Akademisi'nden mezun olmasına bir hafta kala polislikten atılır.

İÇERDE DİZİSİ 2. YEBİ BÖLÜM 1. FRAGMAN

Mezuniyet günü Yusuf'a silah çeken Sarp böylece daha önce hiç bilmediği yepyeni bir hayata adım atar. Bu yeni ve karanlık dünyada Sarp'ın en yakın düşmanı ise Akademi'nin diğer göz bebeği Mert olacaktır.