Gündem İçerde 38. yeni bölümde Mert ve Sarp ölecek mi?

İçerde 38. yeni bölümde Mert ve Sarp ölecek mi?

06.06.2017 - 10:00 | Son Güncellenme:

İçerde 38. yeni bölümünden yayınlanan ilk sahne izleyicileri şaşırttı. Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi İçerde'de de Celal'ın Sarp ile Mert'i yakalaması heyecan yarattı. Alyanak ikisine de yazık olacak derken neyi kastetti? Sarp ile Mert ölecek mi?

İçerde 38. yeni bölümde Mert ve Sarp ölecek mi

İçerde 38. yeni bölüm fragmanı büyük heyecan yarattı. Mert ve Füsun'un anne ve oğul olarak ilk defa karşı karşıya gelmeleri duygu dolu sahnelere neden oldu. 38. yeni bölüm fragmanında ise Mert ve Sarp, Celal'in adamı; Alyanak'ın elinde.

Haberin Devamı

İÇERDE 38. YENİ BÖLÜM İLK SAHNE

Hayatını ondan çalan Celal’in yanında oyun oynamak zorunda olan Mert, hayatının en zor sınavını verecek. Yılmaz Kardeşler ile Celal arasındaki kovalamacada tansiyon giderek yükselecek.

İÇERDE 37. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yılmaz Biraderler, onlardan çocukluklarını çalan Celal’e karşı güçlerini birleştirir. Eylem’in, Celal hakkında hazırladığı haberin internetten yayınlanması gerilimi tırmandırır. Celal, Eylem’in cezasını kesmek üzere Davut’u görevlendirir. Sadece Eylem değil, Füsun ve Barış da büyük tehlike altındadır. Sarp ve Mert de gizliden gizliye onları korumak için harekete geçer. Bu sırada Sarp, suçsuz ve polis olduğunu kanıtlamaya çalışmaktan pes etmez. Yıllardır kendine sorduğu “ben kimim?” sorusunun cevabına kavuşan Mert ise annesinden uzak kalmaya dayanamaz. Sarp, Celal’le aralarındaki hesabı kapatana kadar sabretmesini istese de kardeşler bu kavuşmanın daha fazla gecikmesini istemez. Yıllar boyunca birbirlerinin yokluğu için gözyaşı döken Füsun ve Mert, artık mutluluk gözyaşları dökecektir.

Haberin Devamı

CELAL İÇİN SARP’TAN İNTİKAM ALMA VAKTİ GELDİ!

Kudret’in ölümüyle en büyük ezeli düşmanını ortadan kaldıran Celal, Sarp’tan intikamını almak üzere harekete geçecek. Ancak Eylem’in kendisiyle ilgili yaptığı haberin internette yayılması Celal için bardaktan taşan son damla olacak. Gerilimi tırmandıracak bu olay, başta Eylem olmak üzere Sarp ve tüm sevdiklerini büyük tehlike altında bırakacak.