Gündem İçerde dizisi 26. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı!

İçerde dizisi 26. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı!

12.03.2017 - 16:46 | Son Güncellenme:

İçerde son bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Show TV ekranlarının kısa sürede fenomen olan dizisi İçerde son bölümde Kudret Sönmez ile Kebapçı Celal arasındaki husumetin sebebi ortaya çıkıyor. Kebapçı Celal ile Kudret Sönmez gerginliğinde ise Alyanak'ın dediği gibi ortalık darmaduman oluyor. İçerde son bölümün hemen ardından 26. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı...

İçerde dizisi 26. yeni bölümden ilk sahne yayınlandı

İçerde'nin büyük merakla beklenen yeni bölümünde; Tahsin'e öldü süsü vererek Handan'ın oyununu bozan Celal ve Sarp'ı yeni bölümde sürprizler karşıladı. Handan'ın patronu olan Kudret, Tahsin'i öldürerek Sarp ve Celal'in sonunu hazırlamak için düğmeye bastı.

Haberin Devamı

İÇERDE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


CELAL VE KUDRET ARASINDAKİ HUSUMET ORTAYA ÇIKIYOR!

Dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümün final sahnesinde Celal ve Kudret ilk kez karşı karşıya gelmiş ve aralarındaki düşmanlığın eskilere dayandığının sinyaller verilmişti.

Yeni bölümde izleyicinin sabırsızlıkla beklediği Celal ve Kudret arasındaki husumetin nedenleri ortaya çıkacak. İki azılı düşmanın karşı karşıya geleceği bölümde eski hesaplar yeniden açılacak. Geçmişinin intikamını almaya gelen gözü kara Kudret ve Celal arasında yaşanacaklar taş taş üstünde bırakmayacak.

“İçerde”nin 25. bölümünde; Sarp ve Celal’in oyunu Kudret’in beklenmedik hareketiyle gerçek olmuştur. Tahsin gerçekten ölmüştür. Kudret’in elindeki video kaydı polisin eline geçtiği an Sarp ve Celal hapse girmekten kurtulamayacaklardır. Mert hastaneye Şevko’nun ifadesini almaya gider ve ondan aldığı bilgiyle Tahsin’i öldüren tetikçilerin peşine düşer. Kudret eskiden kalan bir hesabı kapatmaya gelmiştir. Celal ile mezarlıkta buluşurlar. Geçmişteki ortak acıları onları aynı mezarın başına getirmiştir. İçlerinden biri ölmeden bu düşmanlık bitmeyecektir.

Haberin Devamı

İÇERDE'DEN YENİ REKOR!

Yayınlandığı ilk bölüm itibarıyla izleyicinin gönlüne taht kuran İçerde, hem reytinglerde hem de sosyal medyada her Pazartesi zirvenin sahibi oluyor. Dizi, son olarak Television Business İnternational dergisinin Şubat ayında yaptığı araştırma sonuçlarına göre; internette 12 milyon 272 bin 687 kişi tarafından seyredilerek en çok izlenen yapımlar arasında yerini aldı.