Gündem İki Yalancı 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

İki Yalancı 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

09.08.2017 - 10:27 | Son Güncellenme:

İki Yalancı Pazartesi akşamları ilgiyle izleniyor. Son bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen İki Yalancı'da Serkan Duygu hakkındaki gerçekleri öğrenmiş ve ona oyun oynamaya karar vermişti. Peki bunun sonucunda neler yaşandı? İki Yalancı'nın merakla beklenen 6. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

İki Yalancı 6. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

İki Yalancı'nın 5. bölümünde Alp'in evlilik teklifini kabul eden Duygu, Serkan'dan gelen umulmadık bir haraketle yıkıldı.

Haberin Devamı

Duygu’nun Veli Velioğlu’nun kızı olmadığını öğrenen Serkan, Duygu'ya iyi bir ders vermek ister!

Serkan, Alp'in ailesine Duygu'yu istemeye gitmeleri için teklifte bulunur. Evlenme teklifi gerilimini üzerinden atamamışken kendini bir anda Serkan'ın kız isteme emrivakisi içinde bulan Duygu'nun imdadına Burcu yetişir. Aklı Serkan'da, evet dediğine pişman olan Duygu yalanlarla dolu merasim hazırlıklarını başlatır.

İKİ YALANCI 6. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Serkan ile Duygu'nun birlikte olduğu fotoğraf ortaya çıkıyor; iki yalancı şimdi köşeye sıkışıyor!

Serkan'ın herkesin içinde yaptığı evlenme teklifi şok etkisi yaratır. Serkan'a büyük öfke duyan Duygu, intikam planına hazırlanır. Yüzüğünü kaptırdığını düşünen Duygu, Serkan ile Esra'yı da ayırabilmek için kollarını sıvamaya hazırdır. Serkan ile Duygu'nun çekilmiş fotoğrafı, Alp ve Esra'yı büyük bir şaşkınlığa uğratır.

Haberin Devamı

Öte yandan Burcu, Cenk ile yeni bir ilişkiye başlar. Sokak ortasında ikili arasındaki romantik dakikalar artar ve Burcu, Cenk'i öper. Bu öpücüğün bir tanığı daha vardır; o da Naci... Naci, büyük bir hayal kırıklığı yaşarken, Burcu ile Cenk'i de büyük bir sürpriz beklemektedir.

İki Yalancı, merakla beklenen yeni bölümüyle 14 Ağustos Pazartesi 20.00'de Kanal D'de

İKİ YALANCI 6. BÖLÜM FRAGMAN