Gündem Instagram'a neden çöktü? 13 Mart Bakanlıktan Instagram erişimi açıklaması!

Instagram'a neden çöktü? 13 Mart Bakanlıktan Instagram erişimi açıklaması!

13.03.2019 - 21:03 | Son Güncellenme:

Türkiye, akşam saatlerinden beri süregelen Instagram, Facebook ve WhatsApp'taki erişim sorununu konuşuyor. Söz konusu uygulamanın milyonlarca kullanıcısı son durumla ilgili araştırma yapıyor. İşte konuyla ilgili olarak Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan'dan gelen son dakika açıklaması...

Instagrama neden çöktü 13 Mart Bakanlıktan Instagram erişimi açıklaması

Dünyaca ünlü video ve fotoğraf uygulaması Instagram'a, akşam saatlerinden beri "akış yenilenemiyor" sorunu nedeniyle erişim sağlanmakta güçlük yaşanıyor. Konuyla ilgili olarak kullanıcılar diğer sosyal medya uygulamalarında Instagram'a neden girilemiyor sorusunun yanıtını arıyor. İşte Instagram'da yaşanan sıkıntı ile ilgili son durum ve Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan'ın son dakika açıklaması...

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Haberin Devamı

Instagram'a erişim sağlayamayan kullanıcılar meraklı arayışı sürdürüyor. Henüz resmi bi açıklama yapılmasa da kullanıclar artık erişim konusunda sorunlar yaşıyor. Uygulamaya girmeye çalışan kullanıcılar akış yenilenemiyor uyarısıyla karşılaşıyor.

WEBTE DE AYNI SORUN VAR!

Mobilden Instagram'a ulaşmakta zorluk çeken kullanıcılar web yoluyla platforma girdiklerinde de benzer problemle karşı karşıya geliyor. Instagram'daki bu duruma ilişkin resmi açıklama gelir gelmez haberimizin içeriğinde bulabileceksiniz.

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA GELDİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan: - "Facebook, Instagram ve Whatsapp servislerinde global seviyede sorunlar yaşanmakta olup, ülkemizde de kısmen hissedilmektedir" - "Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi @trcert ekiplerimiz siber olayları ve hizmet sürekliliğini 7/24 takip etmektedir"

Haberin Devamı

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Facebook, Instagram ve Whatsapp servislerinde global seviyede sorunlar yaşandığını ve Türkiye'de de kısmen hissedildiğini bildirerek, "Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi @trcert ekiplerimiz siber olayları ve hizmet sürekliliğini 7/24 takip etmektedir." ifadesini kullandı.

Sayan, twitter hesabından sosyal iletişim ağlarında yaşanan sorunlara ilişkin paylaşımda bulundu.

Facebook, Instagram ve Whatsapp servislerinde global seviyede sorunlar yaşandığını ve bu durumun kısmen Türkiye'de de hissedildiğini belirten Sayan, Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi @trcert ekiplerinin siber olayları ve hizmet sürekliliğini 7/24 takip ettiğini kaydetti.