Gündem İntikam (The Foreigner) filmi konusu ve başrol oyuncuları

İntikam (The Foreigner) filmi konusu ve başrol oyuncuları

24.06.2019 - 10:29 | Son Güncellenme:

İntikam filmi 7 Aralık 2017 yılında vizyona girdi. Gerilim, Aksion türündeki filmin başrollerinde birbirinden usta isimler yer alıyor. İntikam filmi gerçekleştirilen bir terör saldırısında kızını kaybeden bir babanın intikam için mücadelesi konu alınıyor. Terör saldırılarını düzenleyen bombacıların kimliğini belirlemeye çalışan Quan için işler hiçte kolay olmayacaktır. Peki İntikam filminin başrollerinde hangi isimler yer alıyor?

İntikam (The Foreigner) filmi konusu ve başrol oyuncuları

İntikam filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. 2017 yılında vizyona giren İntikam filmi bir terör saldırısında kızını kaybeden bir babanın ingiliz yetkililerden bombacıların isimlerini istemesi ile başlayan ve intikam alıncaya kadar sürecek olan gerilim dozu yüksek anları konu alıyor.

Haberin Devamı

İntikam filminin yönetmen koltuğunda Martin Campbell, yer alıyor. İntikam filminin başrollerinde Jackie Chan, Pierce Brosnan, Orla Brady, Dermot Crowley yer alıyor.

İNTİKAM FİLMİ KONUSU

Restoran sahibi olan Quan (Jackie Chan) zamanını işleriyle geçirmektedir. Bir gün düzenlenen bir terör saldırısı tüm hayatını alt üst eder. Saldırıda kızı ölmüştür. Kızının ölümü Quan'ı derinden etkiler. İngiliz yetkililerden, özellikle Liam Hennessy'den (Pierce Brosnan) bombacıların kimlikleri konusunda yardım ister. Ancak geçmişte IRA ile bağlantıları olan Hennessy'nin şüpheli ve olayı hasıraltı etmeye çalıştığını gösteren tavırları, Quan'ı adaleti kendi kendine sağlama yoluna itecektir.