Gündem İstanbul Beşiktaş'ta gaspçı dehşeti

İstanbul Beşiktaş'ta gaspçı dehşeti

04.02.2014 - 13:40 | Son Güncellenme:

İstanbul Beşiktaş’ta çantasını gasp etmeye çalıştığı genç kadını öldüresiye döven zanlı, sokak ortasında dehşet saçtı.

İstanbul Beşiktaşta gaspçı dehşeti

Beşiktaş’ta hemşire olduğu öğrenilen genç bir kadın işe giderken gaspçı dehşeti yaşadı. Güvenlik kamerasına da saniye saniye yansıyan olay dehşete düşürdü. Görüntülerde, yolda yürüyen kadının arkasından sessizce gelen bir kişi, aniden kadının üzerine atlıyor. O anlar kayıt altına alınmamış ancak hemen sonrasında yaşananlar dehşete düşürüyor.

Haberin Devamı

Zanlı, genç kadını sürükleyerek tekrar kameranın görüş açısına sokuyor. Zanlının yere savurduğu kadın, çantasını vermemek için mücadele ediyor. Zanlı ise bir yandan çantayı çekiyor, diğer yandan bağıran kadını susturmak için ağzını kapatıyor. Kadının direnmesi, saldırganı adeta çılgına çeviriyor. Gözü dönmüş şahıs, şiddetin boyunu artırıyor. Yerdeki kadının yüzü ve karnına peş peşe yumruk atıyor. Zanlı daha sonra saldırdığı kadının saçlarından tutarak kafasını yere vurmaya başlıyor. Yakalanmamak için etrafı kontrol eden zanlının yüzü kameralara net bir şekilde yansıyor. Çaresizce çırpınan kadın ise çantasını bırakmıyor. Bunun üzerine telaşa kapılan saldırgan ise kadının elindeki telefonu alıp hızla kaçıyor.

Haberin Devamı

Kamera kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, gözü dönmüş saldırganı Ümraniye'de düzenlediği bir operasyonla yakaladı. Zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EMNİYET AÇIKLAMA YAPTI
İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Beşiktaş’taki gasp olayını gerçekleştiren saldırganın yakalanarak tutuklandığını bildirdi.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Basın ve Halkla ilişkiler Şube Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Bugün bazı medya organları ve internet sitelerinde Bebek Mahallesi, Küçükbebek Caddesi Dere Sokak üzerinde meydana gelen ve mağduru bayan olan kişiye ait görüntülerin yer aldığı darp ve gasp olayı ile ilgili haberlere yönelik aşağıdaki açıklamanın yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur.
Basın ve yayın organlarında yer alan mezkur olay, 15 Ekim 2013 tarihinde meydana gelmiş ve olayın şüphelisi olan A.Ş. isimli şahıs, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğinin yürüttüğü çalışmalar neticesinde 24 Ekim 2013 tarihinde yakalanarak çıkartıldığı adli makamlarca tutuklanıp Metris 2 Nolu T ve R tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir” denildi

Video için tıklayın