Gündem Bugün İstanbul Hava Durumu: Yağışlar devam edecek mi, kaç gün sürecek? Son dakika Meteoroloji açıkladı

Bugün İstanbul Hava Durumu: Yağışlar devam edecek mi, kaç gün sürecek? Son dakika Meteoroloji açıkladı

11.06.2022 - 17:09 | Son Güncellenme:

Hava durumu bugün nasıl? Yurt genelini etkisi altına alan yağışlar ne kadar devam edecek? İstanbul hafta sonu yağışlı mı olacak? İşte Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan günlük ve 5 günlük hava durumu tahminleri.

Bugün İstanbul Hava Durumu: Yağışlar devam edecek mi, kaç gün sürecek Son dakika Meteoroloji açıkladı

Bugün hava nasıl? Yağışlar kaç gün devam edecek? Meteoroloji Genel Müdürlüğü hava durumu ile ilgili son tahminleri yayınladı. kuzey, iç ve batı kesimlerinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Karaman dışında İç Anadolu bölge geneli, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzeyi ile Hakkari, Van'ın doğusu ve Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkiinin yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların: Marmara, Ege, İç Anadolu'nun kuzeyi, Batı Karadeniz, Burdur, Isparta, Kayseri, Amasya, Tokat, Çorum, Gümüşhane, Bayburt, Erzincan çevreleri ıle Antalya'nın kuzeybatı kesimlerinde yerel olmak üzere kuvvetli olması bekleniyor.

Haberin Devamı

BUGÜN HAVA NASIL?

İSTANBUL 28°C Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerine kadar kuvvetli olması bekleniyor.

BURSA 28°C Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerine kadar kuvvetli olması bekleniyor.

İZMİR 26°C Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra kuvvetli olması bekleniyor.

ANTALYA 27°C Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların akşam saatlerinde kuzeybatı kesimlerinde (Korkuteli, Elmalı, Döşemealtı çevreleri) kuvvetli olması bekleniyor.

Haberin Devamı

ANKARA  29°C Parçalı ve çok bulutlu, yerel olarak kuvvetli olmak üzere öğle ve akşam saatlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

SAMSUN 25°C Parçalı ve çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ERZURUM  27°C Parçalı ve çok bulutlu, yerel olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

GAZİANTEP 36°C Parçalı ve az bulutlu

YAĞIŞLAR KAÇ GÜN SÜRECEK 5 GÜNLÜK TAHMİN HARİTALI

Bugün İstanbul Hava Durumu: Yağışlar devam edecek mi, kaç gün sürecek Son dakika Meteoroloji açıkladı