Gündem İstanbul hava durumu: Kar ne zaman yağacak? Meteoroloji son dakika

İstanbul hava durumu: Kar ne zaman yağacak? Meteoroloji son dakika

13.01.2021 - 12:50 | Son Güncellenme:

İstanbul hava durumu nasıl? Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu tahminlerini yayınladı. Salı günü başlayan şiddetli ve sağanak yağış İstanbul'u etkisi altına altına aldı. Meteoroloji'den yapılan son tahminlere göre yağışlar bugün biraz daha azalacak. Sibirya'dan gelen soğuk havanın sıcaklıkları da etkileyeceği tahmin ediliyor. Peki, İstanbul'a kar ne zaman yağacak? Kar yağacak mı? İşte son dakika hava durumu.

İstanbul hava durumu: Kar ne zaman yağacak Meteoroloji son dakika

Hava durumu bugün nasıl? Kar yağışı olacka mı? İstanbul'a kar yağacak mı? Vatandaşların gözü Meteoroloji'den gelecek açıklamada. Salı sabah saatlerinden itibaren sağanak ve şiddetli yağış İstanbul'u etkisi altına aldı. Yağışların bugün de aralıklı olarak devam edeceği tahmin ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'da kar yağışı için ise yarını işaret ediyor.

Haberin Devamı

İSTANBUL'A KAR NE ZAMAN YAĞACAK?

Kuvvetli yağışların çarşamba günü sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi, beraberinde Sibirya üzerinden gelmesi beklenen soğuk havayla sıcaklıkların da gerileyeceği tahmin ediliyor.

İstanbul'da perşembe günü karla karışık yağmur ve kar bekleniyor.

HAVA DURUMU NASIL 13 OCAK 2021

İSTANBUL 7°C Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı

İZMİR 14°C Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra sağanak yağışlı

ANTALYA 17°C Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ANKARA 12°C Çok bulutlu ve sağanak yağışlı zamanla karlakarışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerine kadar kuvvetli olması bekleniyor.

Haberin Devamı

ZONGULDAK 10°C Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

RİZE  23°C Çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren sağanak yağışlı

ERZURUM 6°C Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinden sonra karlakarışık yağmur ve kar yağışlı

DİYARBAKIR  14°C Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı

GAZİANTEP 14°C Parçalı ve az bulutlu zamanla çok bulutlu akşam saatlerinden sonra sağanak yağışlı

 

Yazarlar