Gündem İstanbul'a kar yağacak mı? Meteoroloji'den son dakika İstanbul hava durumu

İstanbul'a kar yağacak mı? Meteoroloji'den son dakika İstanbul hava durumu

08.12.2020 - 09:35 | Son Güncellenme:

Bugün hava nasıl olacak? İstanbul'a kar yağacak mı? Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bazı bölgeler için kuvvetli sağanak yağış ve kar uyarısı yapılırken; İstanbul'a kar ne zaman yağacak sorusu da merak edilmeye başlandı. 8 Aralık 2020 Meteoroloji son hava durumu tahminlerini yayınladı. İşte Meteoroloji'den son tahminlere göre İstanbul ve diğer bölgelerdeki hava durumu.

İstanbula kar yağacak mı Meteorolojiden son dakika İstanbul hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son dakika hava durumu tahminlerini yayınladı. Bugün hava nasıl olacak? Hangi bölgelerde kar yağacak? İstanbul'a kar yağacak mı? Yapılan son değerlendirmelere göre bazı bölgelerde kuvvetli sağanak yağış ve kar yağışının beklenmesiyle birlikte Marmara Bölgesi'nde kar yağacak mı merak ediliyor. İşte son dakika hava durumu tahminleri.

Haberin Devamı

METEOROLOJİ'DEN SON DAKİKA HAVA DURUMU TAHMİNLERİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ege, Akdeniz, Karadeniz, Güneydoğu Anadolu ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısının yağışlı geçeceği tahmin edilmektedir. Yağışlar; genellikle yağmur ve sağanak, Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu,Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin yüksekleri, İç Anadolu'nun doğusunun yüksekleri ile Doğu Anadolu'nun batısının yüksek kesimlerinde karlakarışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Antalya ve Mersin çevrelerinde yağışların yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde kuzeydoğu kesimlerde buzlanma ve don olayı, iç ve batı kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi görülmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların; Antalya'nın doğusu ile Mersin çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, küçük çaplı dolu yağışı, hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

İSTANBUL HAVA DURUMU - İSTANBUL'A KAR YAĞACAK MI?

Marmara Bölgesi'nde bugün havanın parçalı ve çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinde ise yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. İstanbul'da sıcaklığın 14 derece olacağı tahmin ediliyor. Yurdun bazı kesimlerinde kar yağışının başlaması İstanbulluları heyecanlandırdı. Meteoroloji'den gelen bilgilere göre İstanbul'da şuan kar yağışı beklenmiyor.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

EDİRNE °C, 13°C Parçalı ve çok bulutlu

İZMİR °C, 17°C Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinde yerel sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ADANA °C, 18°C Parçalı çok bulutlu ve aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

ANTALYA °C, 18°C Çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların doğusunda yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

ANKARA °C, 11°C Parçalı çok bulutlu, sabah saatlerinde yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor. Gece saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Haberin Devamı

SAMSUN °C, 16°C Parçalı çok bulutlu ve yağmurlu

ERZURUM °C, 3°C Parçalı çok bulutlu ve aralıklı kar yağışlı

DİYARBAKIR °C, 12°C Parçalı çok bulutlu ve yağmurlu

GAZİANTEP °C, 10°C Parçalı çok bulutlu ve yağmurlu