Gündem Barajlar dolmaya devam ediyor! İstanbul'da baraj doluluk oranlarında son durum ne?

Barajlar dolmaya devam ediyor! İstanbul'da baraj doluluk oranlarında son durum ne?

26.01.2021 - 16:19 | Son Güncellenme:

Baraj doluluk oranları Ocak ayında gelen yağışların ardından artmaya devam ediyor. 8 Ocak tarihinde % 19,16 seviyesine kadar gerileyen seviye Son iki haftadır etkili olan yağmur ve kar yağışlarının ardından yükselmeye devam ediyor. Barajların İstanbul'da genel doluluk oranları % 33,37 seviyesine kadar yükselirken barajların bireysel doluluk oranları da yükselmeye devam ediyor. Peki İstanbul'da barajların doluluk oranlarında son durum ne?

Barajlar dolmaya devam ediyor İstanbulda baraj doluluk oranlarında son durum ne

Son yılların en kurak Ekim, Kasım ve Aralık aylarının geride kalmasının ardından birçok ilde barajların su seviyesi alarm vermeye başlamıştı. Barajlardaki su seviyelerinde yaşanan azalmaların ardından Ocak ayı içerisinde etkili olmaya başlayan yağışlar ile birlikte İstanbul başta olmak üzere tüm illerde barajların doluluk oranları da hızla yükselmeye başladı. 8 Ocak'ta İstanbul'da barajlardaki su seviyesi % 19,16'ya kadar gerilemişti. İşte İstanbul'daki barajların doluluk oranlarında son durum?

Haberin Devamı

İSTANBUL BARAJLARINDA GENEL DOLULUK ORANI

İstanbul'da son günlerde etkili olan yağışların ardından barajlardaki doluluk oranları da yükselmeye devam ediyor. 26 Ocak İSKİ verilerine göre İstanbul'da barajların genel doluluk oranı % 33,37 seviyesinde!

Barajlar dolmaya devam ediyor İstanbulda baraj doluluk oranlarında son durum ne

Barajlar dolmaya devam ediyor İstanbulda baraj doluluk oranlarında son durum ne

 

 

Yazarlar