Cadde Kısa Kısa Cadde

Kısa Kısa Cadde

24.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Kısa Kısa Cadde

Bolu günlüğü

Haberin Devamı

Kısa Kısa Cadde

Çaba Derneği yönetim kurulu üyeleri, Bolu seyahati düzenledi. Eda Kosif, İpek Başyazıoğlu, Özlem Zehebi ve Sıla Öztürk’ün de aralarında yer aldığı isimler, Sinek Yaylası’nda düzenlenen ‘Ormandan Tabağa’ adlı etkinliğe katıldı. Ormanda yörenin meşhur farklı çeşitteki mantarlarını toplayan ekip, sosyal medyadan paylaştığı karelerle beğeni topladı.

Renkli parti

Kısa Kısa Cadde

İllüzyon Müzesi’nin üçüncü yıl partisi, önceki akşam Beyoğlu Narmanlı Han’da düzenlendi. Etkinliğe katılan ünlüler aradında Onur Büyüktopçu, Nisa Bölükbaşı, Rıza Esendemir ve sevgilisi Seher Özkan vardı. Renkli parti sabahın ilk ışıklarına dek sürdü.

Hayranlarıyla buluştu

Kısa Kısa Cadde

Melis İşiten’in ‘Hikayemi Ben Seçtim’ isimli eserinin imza günü renkli anlara sahne oldu.

Haberin Devamı

Melis İşiten, ilk kitabının imza günü için geçtiğimiz gün Trump AVM D&R Mağazası’nda kitapseverlerle buluştu. Oyuncunun ‘Hikayemi Ben Seçtim’ isimli kitabı için düzenlenen etkinlik, yoğun ilgi gördü. İşiten’in kaleme aldığı kadın hikayelerinden oluşan eser, kabuklarını kırıp farklı çatlaklardan yaşama süzülmüş birbirinden farklı kadınların aşkları, tutkuları, hayalleri ve savaşlarını anlatıyor.

Üç konserlik turne

Kısa Kısa Cadde

Emir Can İğrek, Epifoni organizasyonu ile üç konserlik bir turnede hayranları ile buluşacak. Şarkıcı, 23 Aralık’ta Ankara Congresium’da, 24 Aralık’ta Konya Selçuklu Kongre Merkezi’nde ve 25 Aralık’ta Kayseri Erciyes Kültür Merkezi’nde sahne alacak.

Klip heyecanı

Kısa Kısa Cadde

Harun Tanış, ‘Senden Bana Kalan’ şarkısını klipte taçlandırdı. Besteci olarak 100’den fazla eseri bulunan müzisyen, yoğun sahne çalışmaları nedeniyle yıllar sonra çıkardığı ilk albümünün klibi için heyecan duyuyor.

Evlilik teklifi yağıyor

Kısa Kısa Cadde

Fulin, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Günün iki saatinde Instagram’dan gelen mesajları okuyan şarkıcı, “Sevenlerimle iletişim halindeyim. Gün içinde binlerce mesaj geldiği oluyor. Ama erkek hayranlarımdan genelde evlilik teklifi yağıyor. Kalbim şu an aşka kapalı. Yeni çıkacak parçama odaklandım” dedi.

Bursa günlüğü

Kısa Kısa Cadde

İkinci çocuklarını kucağına almaya hazırlanan Burcu Kara ile Fırat Parlak, Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesini gezdi. Suuçtu Şelalesi önünde eşi ve oğlu Ali Çınar’la çektirdiği kareyi Instagram’dan paylaşan oyuncu, “Çok keyif aldık. Şahane parklar gördük, ormanları dolaştık ve Kemalpaşa tatlısı yedik. Doğada olmak bize en iyi gelen şey” diye yazdı.

Haberin Devamı

Kendi mahallesinde

Kısa Kısa Cadde

Gazapizm, İstanbul’da başladığı büyük projesinin finalini +1 Sunar: Gazapizm Senfoni İzmir 2022’yle memleketi İzmir’de yaptı. 10 binin üzerinde müzikseverin izlediği son konseri için Gazapizm, “Bugün burada bir hayalim daha gerçekleşiyor. Siz gerçekleştiriyorsunuz. Kendi mahallemizdeyiz. Hoş geldin İzmir!” dedi.

12 bin kişiye söyledi

Kısa Kısa Cadde

Berkay, Beyoğlu Kültür Yolu Festivali’nde izleyici karşısına çıktı. Galataport Meydan Açıkhava Sahnesi’ni dolduran yaklaşık 12 bin kişi, soğuk havaya rağmen konserin sonuna kadar şarkıcıya eşlik etti. Berkay, “Çok güzel görünüyorsunuz. Hava biraz soğuk. Hep hareketli eserler söyleyeceğim” diyerek eğlendirdi.

Yoğun tempoda

Kısa Kısa Cadde

Altay, Aqua Florya AVM’de objektiflere takıldı. Restoran çıkışı muhabirlerin fotoğraf isteğini geri çevirmeyen şarkıcı, “Dostlarımla bir araya geldik, yoğun tempoda çalışıyoruz. Her şey yolunda, sevmek ve sevilmek çok güzel” şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

‘Yanlış anlaşıldım'

Kısa Kısa Cadde

Simge Ünal, Metropol İstanbul’da alışveriş turundaydı. Geçtiğimiz günlerde bir sandviçe 300 TL verdiği için gündem olan model, “Aslında o çıkışım yanlış anlaşıldı. Ben sadece bir sandviçin o kadar pahalı olmasına çok şaşırdım ve dile getirdim. Sonra olanlar oldu” dedi.

Milano güzeli

Kısa Kısa Cadde



Zeynep Bastık, Milano’dan fotoğraf paylaşmaya devam ediyor. Şarkıcıya hayranları, “İtalya güzeli”, “Milano modası sana ayak uydursun” ve “Yine harikalar yaratıyorsun” gibi mesajlar gönderdi. Bastık, Atlantis Yapım’ın organize ettiği ‘Atlantis Yapım Harbiye Açık Hava Konserleri’nde ise hem müzik hem de görsel şölen Zeynep Bastık, Milano’dan fotoğraf paylaşmaya devam ediyor. Şarkıcıya hayranları, “İtalya güzeli”, “Milano modası sana ayak uydursun” ve “Yine harikalar yaratıyorsun” gibi mesajlar gönderdi. Bastık, Atlantis Yapım’ın organize ettiği ‘Atlantis Yapım Harbiye Açık Hava Konserleri’nde ise hem müzik hem de görsel şölen yaşattı.