Gündem İstanbul'u kar fırtınası vurdu! Trafik kilitlendi

İstanbul'u kar fırtınası vurdu! Trafik kilitlendi

11.03.2022 - 10:21 | Son Güncellenme:

Küçükçekmece'de D-100 Karayolu'nda kar yağışı ve önlem almadan yola çıkan sürücüler nedeniyle trafik durma noktasına geldi. Bazıları yürüyerek metrobüse ulaşırken, bazı sürücüler de araçlarını D-100'e bıraktı. Bağcılar'da ise yolda kalan araçları polisler iterek kurtarmaya çalıştı.

İstanbul'da etkili olan kar yağışı bazı noktalarda trafiği durma noktasına getirdi. D-100 Karayolu Küçükçekmece mevkiinde trafik bir süre durdu. Trafiğe takılmak istemeyen bazı sürücüler D-100 de geri manevra yaparak yan yola girdi. Bazı sürücüler ise araçlarını yol kenarına bıraktı.  Yasağa rağmen motosiklet sürücülerinin de trafikte olduğu görüldü.

Haberin Devamı

YÜRÜYEREK METROBÜSE ULAŞTILAR

İşe gitmek için servis ve otobüslere binenler trafiğin durmasıyla araçlardan indi. Yürüyerek metrobüse ulaşanlar yollarına devam etti.  Metrobüse yürüyen bir kişi, "Araçlardan inip yürüyorlar. Bazı araçlar da geri dönüyor. Metrobüse geldik. İlerisi de kapalı. Bazı araçlar da sağa çekiyor" diye konuştu.  Bir başka kişi de 10 dakikadır yürüdüğünü servisin kendilerini yolda bıraktığını söyledi.

İstanbulu kar fırtınası vurdu Trafik kilitlendi

ARAÇLARINI YOL KENARINA BIRAKTILAR

Yolun açılmayacağını düşünen ve araçlarıyla yokuşu çıkamayan bazı sürücüler araçlarını yol kenarına bıraktı. Silivri'ye gitmek için yola çıkan bir sürücü yarı yoldan geri döndüğünü belirtti. Selçuk Yüksel isimli sürücü, "Bazı araçlar kaldı. Yarı yoldan döndüm.  Trafiğin açılmasını bekliyorum" dedi.

Haberin Devamı

İstanbulu kar fırtınası vurdu Trafik kilitlendi

BAĞCILAR'DA KALAN ARAÇLARI POLİSLER İTTİ

TEM Bağlantı Yolu İSTOÇ mevkiinde kar nedeniyle yolda kalan araçları polisler iterek kurtardı. İstanbul'da dün sabah saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor. Sabah saatlerinde İSTOÇ mevkiinde karla kaplı yol nedeniyle bazı araçlar güçlükle ilerlerken, bazıları da yolda kaldı.

Yolda kalan araçları polisler iterek kurtarmaya çalıştı. Polisler zaman zaman yoldaki diğer araç sürücüleri ve yolcularından da yardım istedi. Polisler ve vatandaşlar otomobilleri iterek kaldıkları noktalardan kurtardı. 

İstanbulu kar fırtınası vurdu Trafik kilitlendi

ŞİŞLİ'DE ARAÇLAR MAHSUR KALDI

Aralıklarla yağan kar bir anda etkisini artırınca Asker Ocağı Caddesi’ndeki yokuşta araçlar mahsur kaldı. Bazı sürücüler geri geri çıkmayı denerken kapanan yolda ilerlemek mümkün olmadı.  Bölgede görevli bir trafik polisi sırasıyla 8 aracı iterek kurtardı. Bir taksi yolcusu aşağı inerek taksiyi iterken VİP bir aracın yolcusu da inerek mahsur kalan aracı itmeye çalıştı.

İstanbulu kar fırtınası vurdu Trafik kilitlendi

Toplu taşıma araçlarının da mahsur kalmasıyla işe giden yolcular yollarına yaya olarak devam etti. Daha sonra kar küreme aracının gelerek yolu açmasıyla sürücüler yollarına devam etti. 

İstanbulu kar fırtınası vurdu Trafik kilitlendi