Gündem İşte AK Parti'nin İstanbul anketi! Murat Kurum mu İmamoğlu mu önde? Mustafa Şen canlı yayında sonuçları açıkladı

İşte AK Parti'nin İstanbul anketi! Murat Kurum mu İmamoğlu mu önde? Mustafa Şen canlı yayında sonuçları açıkladı

20.03.2024 - 21:13 | Son Güncellenme:

AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Mustafa Şen İstanbul'daki son durumu açıkladı. Şen "İstanbul'da seçim yarışı AK Parti lehine tamam gibi. Murat Kurum 1 puan önde" dedi.

İşte AK Partinin İstanbul anketi Murat Kurum mu İmamoğlu mu önde Mustafa Şen canlı yayında sonuçları açıkladı

AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Mustafa Şen İstanbul'daki son durumu açıkladı. Şen "İstanbul'da seçim yarışı AK Parti lehine tamam gibi. Murat Kurum 1 puan önde" dedi. Şen, bu haritadaki renklerin 31 Mart'ta büyük oranda değişeceğini söyledi.

Haberin Devamı

İşte AK Partinin İstanbul anketi Murat Kurum mu İmamoğlu mu önde Mustafa Şen canlı yayında sonuçları açıkladı

Yerel seçimlere son 10 gün kala AK Parti'li Şen katıldığı canlı yayında İstanbul'daki son anketi açıkladı. İstanbul'da Murat Kurum Ekrem İmamoğlu'nun 1 puan önünde diyen Şen "Seçmen net bir şekilde yüzde 10-15 oranında adaya bakarak oy kullanıyor" dedi.

HATAY'DA AÇIK ARA ÖNDEYİZ

Hatay'da açık ara öndeyiz diyen Şen "Vatandaşın deprem öncesinde ve sonrasında gördüğü bir şey var. Çalışan aday veya çalışmayan aday. Ankara'da ortada bir yarış devam ediyor. İstanbul'da öndeyiz. Antalya'da başa baş bir mücadele var. İzmir'de Sayın Dağ süper bir performans sergiliyor birkaç puan kaldı. Trabzon'da Ahmet Metin Genç'le büyükşehirler arasında rekor kıracağız. Eskişehir'de de yarış halindeyiz" dedi.

YRP SEÇMENİ AK PARTİ'Lİ ADAYLARA YÖNELECEKLER

Haberin Devamı

Yeniden Refah Parti'liler ittifak ortaklarıyla anlaşmak yerine CHP ile anlaşmayı tercih ettiler. YRP seçmeninin CHP ile değil bizimle hareket edeceğini net bir şekilde söylüyorum. Biz böyle olacağını düşünüyoruz. Değerler üzerinden hareket edeceklerdir ve bize oy vereceklerini düşünüyorum.

İşte AK Partinin İstanbul anketi Murat Kurum mu İmamoğlu mu önde Mustafa Şen canlı yayında sonuçları açıkladı

İSTANBUL'DA 2019'DAKİ İLK SEÇİM BAZ ALINMALI

İstanbul'daki 2019 yerel seçimlerinde ilk oyların dikkate alınması gerektiğini söyleyen Mustafa Şen "İkinci seçim arızi bir durumdu. Onunla istatistiki bir hesaplama yapılamaz" dedi.

CHP'DEKİ PARA SAYMA GÖRÜNTÜLERİ

Para sayma görüntüleri seçmenin algısını kırdı. Gökdelenler gibi görülen paralarda olay ne bunu kimse söylemiyor. Tutarlı bir açıklama yok CHP'de. Hiçbir usule uyan tarafı yok. "Hükümet bize para vermiyor" İstanbul'da diyorlar. Biz biliyoruz ki; yüzde 70'i hükümetten gelen, yüzde 30'u öz kaynaktan karşılandığı yatırımların biz yüzde 90'ınını vermişiz. Devletten para isterken dosyayı bilerek eksik getiriyorlar sonrasında "3 aydır dosyamızı imzalamadılar" deniyor. Bu bilinçli yapılan bir hareket, çünkü iş yapmaya niyetleri yok. Bir algı belediyeciliği yapılıyor. Sonra biz gerçekleri söyleyince "Hatırlamıyorum" diyor.

EMEKLİYE SEYYANEN ZAM MI GELECEK?

Mustafa Şen "Emekliler konusunda seçimden önce bayram ikramiyesi arttırılacak verilecek. Daha sonra Kurban Bayramı öncesinde de bir ikramiye gelecek. Devletin elinde ne varsa hepsini vatandaşına verdiğini halkın bilmesini istiyorum. Çok büyük bir deprem geçirdik ve devletin de elinde olan parayı orayı gönderdiği bilinmeli. AK Parti olarak ve liderimiz Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vatandaşı enflasyona karşı asla ezdirmeyeceğini hatırlamalarını ve sabırlı olmalarını rica ediyorum. Temmuz öncesinde bir çalışma yapılıyor, bu seçimle bağlantılı bir durum değil. Bu konuda gereği yapılacak" dedi.

Haberin Devamı