Gündem İşte Benim Stilim 2016’da bu hafta kim elenecek? - İzle

İşte Benim Stilim 2016’da bu hafta kim elenecek? - İzle

20.01.2016 - 09:11 | Son Güncellenme:

TV8'in vazgeçilmez yarışma programı İşte Benim Stilim 2016’da dün yine renkli anlar yaşandı. Ünlülerin stil rekabeti gün geçtikçe dozunu arttırarak devam ediyor. Peki İşte Benim Stilim 2016’da bu hafta kim elenecek? Yarın akşam ekrana gelecek olan eleme gecesi için heyecan dorukta...

İşte Benim Stilim 2016’da bu hafta kim elenecek - İzle

İşte Benim Stilim 2016’da bugün yine yarışmacılar kombinlerini jüriye beğendirmeye çalıştı. Jüriden geçer not almak her geçen gün daha da zorlaşıyor.

Haberin Devamı

“SİZİN ADALETİNİZE HAYRANIM”

Podyumda çıkan ELİF Ece Uzun’un kombini yarışmacılar tarafından beğenilirken jüri tarafından beğenilmedi. Neslihan Yargıcı kombinin ruhu olmadığını söylerken Hakan Akkaya “Fazla zorlama, Japon halk dansı kıyafeti gibi” dedi. Her zaman sakin tavrıyla dikkat çeken Elif Ece Uzun’un jüri tarafından bu yönü eleştirildi. “Gerçekte de böyle misin?” diye soran Neslihan Yargıcı ve Hakan Akkaya, Ece’yi diğer yarışmacılara sordu. Tuğçe Özbudak söz alarak “Elif kuliste de böyle sessiz ve sakin” dedi. İvana Sert, Elif Ece Uzun’u savununca “Elif “İvana Hanım sizin adaletinize hayranım, burdan giderim gitmem bunu söylemek istedim” dedi. Bunun üzerine Hakan Akkaya “Ben adaletsiz miyim, bizi itham ediyorsun” dedi. Elif Ece Uzun “Asla böyle bir imada bulunmadım” diyerek Hakan Akkaya ve Neslihan yargıcı’nın gönlünü aldı.

“BEŞ YILDIZLI OTELİN GARSON KIYAFETİ GİBİ”

Podyuma çıkan Sevil Uyar, bugünkü kombiniyle hem yarışmacılardan hem de jüriden geçer not alamadı. Sevil Uyar jürinin karşına geçtiğinde en sert eleştiriyi Neslihan Yargıcı yaptı. Neslihan Yargıcı “Kıyafetin hiç olmamış , ben zamanında da çok yaptım. Kıyafetin beş yıldızlı bir otelin garson kıyafeti gibi” dedi. Söz alan Hakan Akkaya “Çok zorlamasın” dedi. Styling ile çalışan Sevil,” Styling ile çalışmamı gözden geçireceğim” dedi.