Gündem İşte Resul Aydemir'in O Ses Türkiye performansı!

İşte Resul Aydemir'in O Ses Türkiye performansı!

26.11.2016 - 10:36 | Son Güncellenme:

TV8'in fenomen yarışması O Ses Türkiye tüm hızıyla devam ediyor. O Ses Türkiye son bölüme yarışmacı olarak katılan Resul Aydemir rap performansıyla herkesi kendisine hayran bıraktı. Mesleği ile de dikkatleri üzerine çeken Resul Aydemir Gökhan ve Hakan'ın takımına katıldı.

İşte Resul Aydemirin O Ses Türkiye performansı

O Ses Türkiye'de sürpriz yarışmacılar sahneye çıkmaya devam ediyor. Dün akşam son bölümü yayınlanan O Ses Türkiye'ye katılan Resul Aydemir rap performansıyla herkesi kendisine hayran bıraktı.

Haberin Devamı

O SES TÜRKİYE SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

O Ses Türkiye sahnesine çıkan Resul Aydemir (Misal), Çocukluğum şarkısını seslendirdi. Tüm jüri üyeleri Resul Aydemir (Misal)'in sesine döndü. Resul, Gökhan ve Hakan'ın takımına katılmaya karar verdi.

ACUN ÖZEL OLARAK DAVET ETTİ

Resul Aydemir'i özel olarak yarışmaya davet ettiğini söyleyen Acun Ilıcalı, Resul'un videolarını internette gördüğünü ve Türkçe rap sözü yazma konusunda en iyisi olduğunu belirtti.

YAPTIĞI İŞ HERKESİ ŞAŞIRTTI

Resul Aydemir'in mesleği ise izleyenleri ve jüri üyelerini şaşırttı. Mezarlıklar Müdürlüğünde gassal olarak çalıştığını belirten Resul Aydemir, işinden memnun olduğunu ve manevi açıdan çok şey kattığını ifade etti. İşte Resul'un O Ses Türkiye performanaları..

Haberin Devamı