Gündem İstiklal Caddesi’nde olaylı gece! Bayıltan dayak kamerada

İstiklal Caddesi’nde olaylı gece! Bayıltan dayak kamerada

30.05.2023 - 09:36 | Son Güncellenme:

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde 3 kişi tarafından tekme tokat dövülen kişi baygınlık geçirdi. Yere düştükten sonra da tekmelenen kişi araya girenler tarafından kurtarıldı.

Olay, Pazar günü sabah saat 05.30 sıralarında yaşandı. İddiaya göre, aralarında tartışma çıkan bir kişi diğer kişiye tokat attı. Tokat atılan kişi yere düşerken, ona tokat atan kişi 3 kişi tarafından tekme tokat dövüldü. Yere düştükten sonra da defalarca tekmelenen kişi kısa süreli baygınlık geçirdi.

Haberin Devamı

İstiklal Caddesi’nde olaylı gece Bayıltan dayak kamerada

Araya giren vatandaşlar kavgayı ayırmaya çalışırken hıncını alamayan saldırganlar tekme ve yumruklarla yerde yatan kişiyi darbetmeye devam etti. Bir anlık boşluktan faydalanıp yerden kalkan kişi koşarak olay yerinden uzaklaştı. 

İstiklal Caddesi’nde olaylı gece Bayıltan dayak kamerada

İKİ GRUP BİRBİRİNE GİRDİ

İkinci bir olay ise, Taksim Kamer Hatun Caddesi üzerinde iki hafta önce sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece kulübünden çıkan iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. Tekme ve yumruklarla birbirine saldıranların kavgasına arkadaşları da dahil olunca iki grup uzun süre birbirlerini darbetti. Bir kişi yere düştükten sonra da darbedildi. Araya girenlerin iki grubu sakinleştirmeye çalıştı.  Kavganın sona ermesinin ardından taraflar bir süre sonra olay yerinden ayrıldı.

Haberin Devamı

İstiklal Caddesi’nde olaylı gece Bayıltan dayak kamerada

KAVGA CEP TELEFONU KAMERASINDA

Kavga anları ise cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, iki grubun birbirlerini darbetmesi görülüyor. Bir kişi yere düşmesine rağmen tekme ve tokatlarla darp edilmeye devam ediliyor. Çevredekiler ise yaşanan kavgayı izliyor. Bir süre sonra taraflar olay yerinden uzaklaşıyor.

İstiklal Caddesi’nde olaylı gece Bayıltan dayak kamerada