Gündem İzmir'de evlat dehşeti!

İzmir'de evlat dehşeti!

09.04.2013 - 00:50 | Son Güncellenme:

İzmir’in Gaziemir ilçesinde Arif S. iddiaya göre 90 bin TL’lik borcunu ödemek için annesi ve anneannesini başında merdane ile vurarak öldürdü. Vahşi cinayet olaydan bir hafta sonra Arif S.’nin yakınlarından haber alamayan dayısının eve gitmesi üzerine ortaya çıktı.

İzmirde evlat dehşeti

Olay İzmir’in Gaziemir ilçesi 80 sokak Papatya Aparmanı numara 27’de meydana geldi. 56 yaşındaki Havide Sarıkaya ve annesi 81 yaşındaki Düriye Atağan’nın başlarına ve vücutlarına merdane ile vurularak evlerinde ölü bulundu.

Yakınlarından haber alamayan Havide Sarıkaya’nın diğer oğlu Ahmet Sarıkaya annesi ve anneannesinden haber alamaması üzerine çilingir yardımı ile gittiği evde korkunç manzara ile karşılaştı. İhbar üzerine adrese giden ekipler yaşlı kadınların cesetlerini oturma odasında buldu. Olay yerine gelen Sarıkaya’nın gelinleri de olayı merak ettikten sonra eve geldiklerini ve korkunç manzara ile karşılaştıklarını söyledi. Yaşanılan olayın bir hafta önce gerçekleştiği, piyasaya 90 bin TL borcu olduğu öğrenilen Sarıkaya’nın anketörlük yapan oğlu A.S.’nin olayın zanlısı olarak arandığı belirtildi.

Haberin Devamı

Bir başka iddiaya göre ise de A.S.’nin borcu olan 90 bin TL’yi ödemek için yakınlarından maddi destek istediği ancak kimsenin kendisine arka çıkmadığı öğrenildi. Bunun üzerine A.S.’nin annneannesi Düriye Atağan’nın altınlarını istediği ancak vermemesi üzerine çıkan tartışmaya bağlı olarak cinayeti gerçekleştirdiği ihtimalinin üzerinde durduğunun bilgisi edinildi.

‘KAPLICALARA GÖNDERDİM YALANI
Öte yandan katil zanlısı olarak aranan A.S.’nin en son dün akşam saat 20.30 sıralarında eve geldiği, ve kısa süre sonra otomobil ile ayrıldığı belirtildi. Komşularının A.S.’ye anne ve anneannesini sorduğu zanlının da ; “Onları kaplıcaya gönderdim’ dediği öğrenildi.

Olay yerine gelen Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Savcılığın incelemesi üzerine ekipler cesetlerin çıkarılması için mahallenin gençlerinden yardım istedi. Gençler tarafından taşınan tabutlarla çıkan cenazeler Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Cenazelerin evden çıkarılış anından gözyaşlarını tutamayan komşuları; ‘Yazık oldu. Canım komşum” ifadesi ile duygularını dile getirdiler.

Haberin Devamı

ZANLI YAKALANDI
56 yaşındaki Havide Sarıkaya ile annesi 81 yaşındaki Düriye Atağan’ın katil zanlısı olduğu ileri sürülen A.S. polis tarafından yakalandı.

Yazarlar