Gündem İzmirli modacı Rahşan Ertuğrul tutuklandı! Karıştığı kazada bir kişi öldü

İzmirli modacı Rahşan Ertuğrul tutuklandı! Karıştığı kazada bir kişi öldü

04.03.2024 - 16:40 | Son Güncellenme:

İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde karıştığı trafik kazasında motosiklet sürücüsünün ölümüne neden olduğu suçlamasıyla gözaltına alınan Rahşan Ertuğrul tutuklandı.

İzmirli modacı Rahşan Ertuğrul tutuklandı Karıştığı kazada bir kişi öldü

Kaza, 2 Mart günü Güzelbahçe ilçesi Mithatpaşa Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre tekstil ve moda sektöründe faaliyet gösteren İzmirli iş kadını Rahşan Ertuğrul idaresindeki 35 ER 738 plakalı lüks cip, oto yıkamacı Sadık Altıner idaresindeki motosiklete çarptı.

Haberin Devamı

Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet sürücüsü ağır yaralanırken, vatandaşlar tarafından durum 112 Acil Çağrı Merkezine bildirildi. Olay yerine gelen polis ekipleri bölgede güvenlik önlemlerini alırken, yaralanan motosiklet sürücüsü sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

İzmirli modacı Rahşan Ertuğrul tutuklandı Karıştığı kazada bir kişi öldü

Talihsiz adam burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Altıner'in cenazesi daha sonra İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

TUTUKLANDI

Kazanın ardından polis ekipleri tarafından gözaltına alınan iş kadını Rahşan Ertuğrul, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İzmirli modacı Rahşan Ertuğrul tutuklandı Karıştığı kazada bir kişi öldü

TEM BAĞLANTI YOLUNDA FECİ KAZA!

İstanbul'da Okmeydanı-Hasdal bağlantı yolunda da kadın sürücü otomobiliyle bariyerlere çarptı. Araç daha sonra sonra takla atarak yan yattı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 14.30 sıralarında Eyüpsultan Okmeydanı-Hasdal bağlantı yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bağlantı yolunda 34 ELM 829 plakalı Citroen marka otomobille seyreden Elif Bilen (45) bir anlık dalgınlığı sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan araç yol ortasında bariyerlere çarptıktan sonra takla atarak yan yattı. Kaza sonucu kadın sürücü aracın içerisinde sıkıştı. Kazayı gören çevredeki sürücüler ve vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Ekipleri olay yerine ulaşmaya çalıştığı sırada vatandaşlar, sıkışan kadını aracın içerisinden el birliğiyle çıkarttı.

TAKLA ATAN ARAÇTAN BURNU BİLE KANAMADAN KURTULDU

Şoka girdiği öğretilen kadın yol kenarına oturtulurken, sağlık ekipleri kazadan yara almadan kurtulan kadının kontrollerini yaptı. Hastaneye gitmeyi kabul etmeyen kadın kontrolleri sonucu ayakta taburcu edildi. İtfaiye ekipleri ise olay yerinde önlem alırken, polis ekipleri de çalışma yaptı. Yaşananlar ise kameralara yansıdı.

İzmirli modacı Rahşan Ertuğrul tutuklandı Karıştığı kazada bir kişi öldü

"KADIN ÇOK ŞOKA GİRDİ, SÜREKLİ ARABAYA BAKIP DÜŞÜNÜYORDU"

Kazayla ilgili konuşan bir vatandaş, “Büyük bir ses duyduk, yanına koştuk. Araç takla atmıştı. Ardından diğer arabalar durdu ve kadını içeriden çıkarmaya çalıştılar. Sürücü şoktaydı, çok korkmuştu. Sonrasında benzin aktığı için yangın çıkmaması adına aküyü kapattılar. Önce ambulans olay yerine geldi. Ambulansa almak istediler ancak sürücü iyi olduğunu söyledi ve yatmak istemedi. Ardından itfaiye ve polis ekipleri geldi. Kadın çok şoka girdi. Sürekli arabaya bakıp onu düşünüyordu” dedi.

Haberin Devamı

ARACINA BAKIP HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Öte yandan kaza sonrası şoka giren kadın, uzun süre aracına bakarak hüngür hüngür ağladı. Motosikletli çiftin bir an olsun yalnız bırakmadığı Elif Bilen, kazanın şokunu atlatmaya çalıştı. Bir süre sonra olay yerine gelen yakınlarına sarılan kadın ardından yakının aracına bindi. Polis ekiplerini çalışması sonrası otomobil, çekici yardımıyla kaldırılarak emniyet otoparkına götürüldü. Polis kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tuttu.