Gündem Kalbim Ege'de Kaldı 16. bölüm yeni fragmanında ayrılık-izle

Kalbim Ege'de Kaldı 16. bölüm yeni fragmanında ayrılık-izle

15.10.2015 - 10:30 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Kalbim Ege'de Kaldı 16. bölüm 2. ve 3. fragmanını izleyici ile buluşturdu. Eğlenceli dizide ayrılık rüzgarı esiyor. Mustafa ve Zeliş ayrılmanın eşiğinde. Peki Mustafa bu işi nasıl çözecek. Kalbim Ege'de Kaldı yeni bölümde yaşanacaklar haberimizde.

Kalbim Egede Kaldı 16. bölüm yeni fragmanında ayrılık-izle

Mustafa ve Zeliş’in aşkı önlerine çıkan çocuk engeliyle sekteye uğramıştır. Fakat Mustafa’nın bu işin peşini bırakmaya asla niyeti yoktur.

Haberin Devamı

Mustafa ve Zeliş’in aşkı önlerine çıkan çocuk engeliyle sekteye uğramıştır. Fakat Mustafa’nın bu işin peşini bırakmaya asla niyeti yoktur. Torun sahibi olduklarına inanan Kürükler, sünnet düğünü için hazırlanmaktayken, Gıpgıplar da Kürüklerin içinde bulundukları durumla eğlenmektedir.

Oysa her iki ailenin de başlarına geleceklerden haberleri yoktur. İki düşman ailenin, Iraz nenenin çatısı altında geçirecekleri gece çıkan curcuna iki taraf için de zor geçecektir. Mustafa ve Zeliş kavuşmasına sıcak bakmayan aileler için, bu gece onları bekleyen sürprizler vardır. Yaşanan sıkıntıların çözümü ise hiç beklemedikleri bir yerden gelecektir.

Kalbim Ege’de Kaldı yeni bölümü ile Pazar akşamı saat 22.00’da Kanal D’de!

Haberin Devamı

KALBİM EGE'DE KALDI 16. BÖLÜM FRAGMANLARI İÇİN TIKLAYINIZ..

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Türkan, Zeliş ile Mustafa'nın arasını açıyor!
Zeliş ile Mustafa’nın hayalleri, birden bire çıkıp gelen Türkan ve Tamer yüzünden suya düşer. Zeliş ile Mustafa, mutluluğa bir adım kala bu kez de başka bir engelle karşılaşır. Fakat bu sefer ki engel, kolay aşabilecekleri türden değildir.
Mustafa, bir tarafta çocuğunun babasının olduğunu iddia eden Türkan, bir tarafta da her şeyi arkasında bırakıp kaçıp gitmek için kendisini bekleyen Zeliş arasında kalakalmıştır. Genç adamın, babalık testi yaptırmaktan başka çaresi yoktur. Testin sonucu hem Zeliş’le Mustafa’nın kaderini, hem de Mustafa’nın bundan sonraki hayatını belirleyecektir.
Testin hayati önemini kavrayan tabi ki yalnızca Mustafay’la Zeliş değildir. Yaman da her şeyin farkındadır. Yaman’ın olaya dahil olması, Mustafa ile Zeliş’in hayatını değiştirmeye yetecek mi, bunu iki sevgilinin birbirine olan güveni belirleyecektir.

Yazarlar