Gündem Kalbim Ege'de Kaldı 9. bölümde ekrana kilitledi-izle

Kalbim Ege'de Kaldı 9. bölümde ekrana kilitledi-izle

19.08.2015 - 10:03 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin eğlenceli dizisi Kalbim Ege'de Kaldı dün akşam 9. bölüm ile ekrana geldi. Mustafa, Zeliş'in peşinden tekneye gizlice girer. Zeliş ve Yaman'a yakalanan Mustafa'nın başına neler geldi? Kalbim Ege'de Kaldı 9.son bölüm ve detaylar haberimizde.

Kalbim Egede Kaldı 9. bölümde ekrana kilitledi-izle

Yaman'ın teknesinde çıkan yangın adeta yürekleri ağza getirdi! Yangından sonra teknede olmayan Yaman, Mustafa ve Zeliş'e ne oldu?

Haberin Devamı

KALBİM EGE'DE KALDI SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kalbim Ege'de Kaldı, dün akşam yayınlanan bölümüyle korku dolu anlar yaşattı. Yaman, Zeliş'e daha yakın olabilmek için onunla başbaşa olabileceği bir plan yapıyor ve tekneyle açılıyorlar. Onlardan gizlice tekneye giren Mustafa, Zeliş'i korumak için bir süre saklansa da çok geçmeden ortaya çıkıyor. Ancak teknede çıkan yangın bir anda paniğe sebep oluyor.
Yangından korkan Yaman, Zeliş ve Mustafa kendilerini denize atıyorlar. Tekneye ulaşan ekipler ise içerde kimseyi bulamıyor. Yaman, Mustafa ve Zeliş ortadan kayboluyor! Onların öldüğünü düşünen aileleri ise adeta yıkılıyor!
Peki Yaman, Mustafa ve Zeliş'e ne oldu?

KALBİM EGE'DE KALDI 9. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Haberin Devamı

KALBİM EGE'DE KALDI 9. BÖLÜM FRAGMANI

8. bölümde neler oldu?

Mustafa, Zeliş’e aşkını itiraf etmiş ancak hayatının en büyük hayal kırıklığını yaşamıştır. Bundan kurtulabilmek için kısa bir süre ortadan kaybolur. Zeliş de yaşadığı üzüntüden, tam da Mustafa’nın kendisi için ne ifade ettiğini keşfediyorken Mustafa köye döner, ancak öyle bir döner ki Zeliş’in kafası hepten allak bullak olur.

Diğer yandan köyde kadınlarla erkekler arasındaki savaş iyice çığırından çıkar. Karşılıklı hamlelerle iki taraf da birbirini yıldırana kadar vazgeçmeyecektir. Bakalım kazanan kim olacak; köyün kadınları mı, yoksa erkekleri mi? Zeliş mi, Mustafa mı? Yoksa aşk mı kazanacak?