Gündem Kalp Atışı 6. bölüm fragmanında Eylül şok yaşayacak

Kalp Atışı 6. bölüm fragmanında Eylül şok yaşayacak

31.07.2017 - 10:15 | Son Güncellenme:

Her yeni bölümünü merakla beklediğimiz, ilgiyle izlediğimiz Kalp Atışı'nın 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Serdar'ın telefonuyla şok olan Eylül, öğrendikleri karşısında ne yapacak? Peki Kalp Atışı'nın 6. bölümünde neler olacak?

Kalp Atışı 6. bölüm fragmanında Eylül şok yaşayacak

Show Tv'nin her Cuma akşamı ekranlara izleyiciyi kilitleyen heyecanı ve enerjisi bol dizisi Kalp Atışı'nın 6. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Eylül, Serdar'ın telefonuyla şok oluyor! Serdar’ın telefonuyla şok olan Eylül’ün babaannesiyle ilgili gerçekleri sorgulamaya başladığı tanıtımda; Ali Asaf’ın Eylül’e “Önce bana bir söz vermeni istiyorum. Her şeye rağmen beni sevmekten vazgeçme olur mu?” sözleri dikkat çekti.

Haberin Devamı

Kalp Atışı her Cuma akşamı saat 20.00'de Show Tv'de..


KALP ATIŞI 6. BÖLÜM FRAGMAN

BAŞROL OYUNCU KADROSU

Ali Asaf Denizoğlu (Gökhan Alkan), Eylül Erdem (Öykü Karayel)

DİĞER OYUNCULAR

Oğuz Dağçakrak (Ali Burak Ceylan), Doktor Sinan Tunç (Hakan Gerçek), Doktor Selim Can (Fatih Dönmez), Esma Sancak (Burcu Türünz)

KALP ATIŞI, REYTİNGLERDE BİRİNCİ

Kalp Atışı, en son ekrana gelen bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitledi. Dizi, AB’de 6,09 izlenme oranı (rating), 22,89 izlenme payı (share), ABC1 20+'da 7,06 izlenme oranı (rating), 24,52 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Merakla beklenen bölümün başlamasıyla birlikte #kimbilir etiketinin zirveye yerleştiği Twitter’da izleyiciler, etiket üzerinden yorumlarını paylaştı. Twitter'ın Türkiye gündeminde 12 saat 50 dakika, Dünya gündeminde ise 3 saat 25 dakika TT listesinde kaldı.