Gündem Kampuste çıkan kavga, kent merkezine taşındı

Kampuste çıkan kavga, kent merkezine taşındı

14.10.2009 - 15:33 | Son Güncellenme:

.

Kampuste çıkan kavga, kent merkezine taşındı

MALATYA İnönü Üniversitesi Kampusü'nde karşıt görüşlü iki öğrenci grubu arasında dün çıkan kavgada 7 öğrenci hafif yaralandı. Gerginlik bugün de sürürken kent merkezinde taşınan kavgada 2 öğrenci bıçakla yaralandı, 1 öğrenci de dövüldü.

İnönü Üniversitesi Kampusü otobüs durakları bölgesinde karşıt görüşlü öğrenciler S.O. (25) ile E.G.G. (21) arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, otobüs durakları bölgesinde bekleyen bu kişilerin yandaşları birbirine girdi. 2 grup arasında çıkan kavgada hafif şekilde yaralanan Y.K. (20), M.K.G. (19), E.G.G., V.Ş. (21), Ü.K. (19), U.A.Y. (20) ve S.O., Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi'nde ayakta tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Bugün de kent merkezinde PTT binasının arka sokağında, kampusteki kavgaya karışan F.B., S.D. ve U.A.Y. adlı öğrenciler bıçaklı saldırıya uğradı. Olayda F.B. ve S.D. bıçakla yaralanırken U.A.Y. de dövüldü. Saldırganlar olay yerinden kaçarken, yaralı öğrenciler gelen ambulansla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. F.B. ve S.D., ilk tedavilerinin ardından Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevk edildi.

Polis olayı gerçekleştiren karşıt gruptaki öğrencileri yakalamak için soruşturma başlattı.