Gündem Kara Sevda 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Kara Sevda 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

30.04.2016 - 16:59 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranlarında yayınlanan dizi Kara Sevda ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Son bölümde ekrana kilitleyen Kara Sevda dizisinde yeni bölüm heyecanı başladı. Merakla beklenen Kara Sevda 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ayrıntılar haberimizde...

Kara Sevda 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların sevilen dizisi Kara Sevda son bölüm ile ekrana geldi. Başrollerinde, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül’ün rol aldığı Kara Sevda 28. son bölümü izleyiciyi ekrana kilitledi. Kara Sevda’nın son bölümünde, Emir’in büyük bir umutla yeni hayatlarına doğru yola çıkmaya hazırlanan Kemal ve Nihan’ı bulması sonrasında yaşananlar ekrana geldi.

Haberin Devamı

Kara Sevda 29. yeni bölüm fragmanı resmi sitede yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda olacaktır...

KARA SEVDA 29. BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

KARA SEVDA SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYINIZ

KARA SEVDA 28. SON BÖLÜM'ÜNDE NELER OLDU?

Emir, Nihan’ın karşısına çıktığında, Nihan korkularının yersiz olmadığını anlar. Emir, bu aşkın karası olmaktan vazgeçmeyecektir. Elindeki kozları tek tek masaya dizer. Çaresizlik, Nihan’ın boynundan bir ilmek gibi geçer. Seçimini yapmak zorundadır. Aşkı, vuslattan büyüktür. Ancak tek bir şartı vardır.

Kemal eve geri döndüğünde, Nihan’ı bıraktığı gibi bulamaz. Nihan’ın yüzündeki mutsuzluktan yokluğunda geçen dakikaların izini sürer. Nihan saklamaya çalışsa da, Kemal’in Emir’den şüphelenmesine engel olamaz.

Haberin Devamı

Kemal, Nihan’ın yüzündeki bulutları dağıtmak için elinden geleni yaparken, Emir hayatının en zor saatlerini bekleyerek geçirecektir. Öte yandan Nihan Kemal’le birlikte ömrünün sonuna kadar unutamayacağı bir gün geçirir.

Aradan geçen bunca zamandan sonra Nihan için esaretine geri dönmek, Kemal karşısında inançla, yıkılmadan dururken imkansız gibidir.

Emir’in gizlice yönetttiği oyunu başladığında, Kemal Nihan’ı ikna etmekten daha etkili bir yol düşünür. Emir’le arasındaki ezeli düşmanlığı bitirmek için harekete geçer.

KARA SEVDA 27. BÖLÜM ÖZETİ

Kemal ve Nihan; Emir'i ve ailelerini geride bırakarak uzaklara kaçıyor. Hayatlarına yeni bir sayfa açarak gözlerden uzak yaşama kararı alan aşıkların yeni bölümde yaşadığı romantik anlar, izleyenleri adeta büyüledi.

Bölümde; Kemal ve Nihan'ın baş başa geçireceği bu mutlu günleri unutulmaz anlara sahne olacak. İkilinin baharın ve aşklarının tadını doyasıya çıkaracağı bölüm, büyük beğeni toplayacak. Kemal ve Nihan'ın, Leyla'nın yardımıyla kaçtığını öğrenen Emir deliye dönecek. Emrindeki adamlarını, iki aşığı bulması için görevlendiren Emir, Kemal'in ölüm emrini verecek. Kaçış planını en ince detayına kadar hesaplayan Kemal, Emir'e hiç beklenmediği sürprizler yaşatacak.

Kemal ve Nihan mutluluğu yakalayacak mı?

Kemal ve Nihan yeni hayatlarına doğru yol alırken, Emir kısa sürede Nihan'ın yokluğunu fark eder ve deliye döner. Nihan ve Kemal'in birlikte kaçtıklarını anlaması ve ikisinin peşine düşmesi uzun sürmez. Nihan bir yandan kaçtıklarına inanamaz haldeyken, bir yandan da aklı Ozan'dadır. Ama Kemal onun da çaresini düşünmüştür. Kemal ve Nihan'ın Emir'den kaçışı, Ozan için de yeni bir sayfanın başlangıcı olacaktır. Kemal ve Nihan'ın ortadan kaybolduğunun haberi ailelere de yayılır. Hüseyin ve Fehime'ye haberi veren Leyla, Kemal'i anlamaları yönünde çaba sarf ederken; Vildan ve Önder cephesinde, Ozan'ın da yokluğuyla haberin şiddeti ikiye katlanır.

Haberin Devamı

Kemal'den ayrı kalmayı kabullenemeyen Nihan'ın kendisini boşluğa bırakarak hayatını tehlikeye atması izleyenleri derinden sarsmıştı. Yeni bölümde; Nihan'ın verdiği yaşam mücadelesi izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Twitter'da #aç gözlerini etiketiyle sayısız beğeni tweeti atan izleyiciler, diziyi trend topic (en çok konuşulanlar) listesine taşıdı.

KEMAL VE EMİR YERALTINDA HESAPLAŞTI!
Bölümde, Kemal ve Emir'in yeraltında, maden ocağında gerçekleşen yüzleşmesi unutulmaz anlara sahne oldu. Nihan'ın, Emir'e olan mecburiyetini sona erdirmek isteyen Kemal'in Emir'le hesaplaşmasında silahlar konuştu. Vicdanı ile hareket eden Kemal, tüm yaşananlara rağmen, ölümün eşiğine gelen Emir'in hayatını kurtardı.

Haberin Devamı

ÖZGÜRLÜĞE UÇTULAR!
Bölümün final sahnesinde ise Kemal, hayati tehlikeyi atlatan Nihan'ı hastaneden helikopterle kaçırdı.
Kavuşmak için her yolu deneyen ama Emir'in kirli oyunlarıyla her seferinde başladıkları yere geri dönen Kemal ve Nihan, artık her şeyi geride bırakıp, vuslata erdiler. Kemal ve Nihan, Leyla'nın yardımıyla hastaneden helikopterle kaçarak yeni bir başlangıca uçtular.
Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Kaan Urgancıoğlu ve Zerrin Tekindor'un rol aldığı Kara Sevda her Çarşamba saat 20.00'da Star TV'de ekrana geliyor.

Yapım: Ay Yapım
Yönetmen: Hilal Saral
Senaryo: Anıl Eke & Özlem Yılmaz & Burcu Görgün

Oyuncu Kadrosu:
Kemal: Burak Özçivit
Nihan: Neslihan Atagül
Emir: Kaan Urgancıoğlu
Leyla: Zerrin Tekindor
Önder: Kürşat Alnıaçık
Galip: Burak Sergen
Hüseyin: Orhan Güner
Vildan: Neşe Baykent
Ozan: Barış Alpaykut
Asu: Melisa Aslı Pamuk
Fehime: Zeyno Eracar
Zeynep: Hazal Filiz Köse
Tarık: Rüzgar Aksoy
Banu: Çağla Demir
Salih: Gökay Müftüoğlu
Yasemin: Nihan Aşıcı
Hakkı: Metin Coşkun

Yazarlar