Gündem Kara Sevda Güney Kore'de ödül aldı! Yeni sezon ne zaman başlıyor?

Kara Sevda Güney Kore'de ödül aldı! Yeni sezon ne zaman başlıyor?

09.09.2016 - 14:08 | Son Güncellenme:

Kara Sevda geçtiğimiz sezonun en başarılı yapımları arasında yer alıyor. Her bölüm ile seyirciyi mest etmeyi başaran Kara Sevda yeni sezonun ilk sinyallerini vermeye başladı. Ünü Türkiye sınırlarını aşan Kara Sevda aynı zamanda Güney Kore'de ödül aldı. İşte merak edilen soruların cevapları ve detaylar...

Kara Sevda Güney Korede ödül aldı Yeni sezon ne zaman başlıyor

Kara Sevda geçtiğimiz sezon büyük başarılara imza attı. Yasak aşkın hikayesi Türk halkı tarafından çok sevildi. Öyle ki Kara Sevda'nın ünü ülke sınırlarını aştı. Yeni sezonun ilk sinyalleri de gelmeye başladı. İşte Kara sevda yeni sezon ilk bölüm fragmanı ve detaylar...

Haberin Devamı

KARA SEVDA YENİ SEZON 36. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

KARA SEVDA GÜNEY KORE'DEN ÖDÜ ALDI!

Ay Yapım’ın yapımcılığında gerçekleşen Kara Sevda, Güney Kore’de gerçekleşen Uluslararası Seul Drama Ödülleri’nde jüri özel ödülüne layık görüldü.
Dünya çapında iddialı rakiplerinin arasında jüri özel ödülüne layık görülen Kara Sevda’nın ödülünü dizinin başrol oyuncusu Burak Özçivit ve yönetmeni Hilal Saral aldı.

Kara Sevda’nın 10. Uluslararası Seul Drama Ödülleri’nde En İyi Dizi ve En İyi Kadın Oyuncu kategorilerinde finale kalmasının ardından 8 Eylül’de düzenlenen ödül töreni için Seul’e giden Burak Özçivit ve Hilal Saral, Güney Kore’den ödülle dönüyor!

10. ULUSLAR ARASI DRAMA ÖDÜLLERİ'NDE KARA SEVDA


Uluslararası dizi sektörünün büyük ilgi gösterdiği organizasyonda En İyi Dizi dalında Jüri Özel Ödülü’ne layık görülen Kara Sevda’nın ödülünü yönetmen Hilal Saral ve Burak Özçivit birlikte aldı. Hilal Saral sahneden “Anlattığımız hikayenin ülke sınırlarını aşıp kardeş ve güzel ülke Güney Kore tarafından ödüllendirilmesi çok gurur verici. Ülkemiz Kore dizilerini çok seviyor, ben de çok seviyorum. Ortak duygumuzun aşk olduğunu ve bu yüzden birbirimize yakın hissettiğimizi düşünüyorum. Ödül için çok teşekkür ediyorum” cümleleriyle teşekkür ederken Burak Özçivit konuşmasına Korece “Merhaba” diyerek başladı. Ödülü tüm Kara Sevda ekibine ithaf eden Burak Özçivit “Ödül için gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Türkiye’de yaptığımız işin dünyanın bir ucunda böyle bir ödülle bize geri dönmesi bizi çok mutlu ediyor. Bu ödülü Kara Sevda çalışanları adına alıyorum. Jüriye çok teşekkür ediyorum. Yaşadığı onca soruna rağmen aslanlar gibi dimdik ayakta duran yüce Türk Halkı’na da buradan selamlar iletiyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene!” cümleleriyle mutluluğunu ifade etti.
Hilal Saral ve Burak Özçivit yarın Türkiye Seul Büyükelçiliği himayesinde gerçekleşecek Kara Sevda gösteriminin ardından Koreli izleyicilerle biraraya gelecek.

Haberin Devamı

SEUL DRAMA ÖDÜLLERİ HAKKINDA: Bu yıl 10. kez düzenlenen Uluslararası Seul Drama Ödülleri’ne 2016 yılında 51 ülkeden 265 başvuru yapıldı. Ödül organizasyonunun ön elemelerinde 28 yapım ve 28 kişi finalist olmaya hak kazandı. Ay Yapım’ın Star TV’de ekrana gelen iddialı dizisi Kara Sevda da hem En İyi Dizi hem de En İyi Kadın Oyuncu kategorilerinde finale kalmayı hak kazanmıştı. Seul Drama Ödülleri’nde daha önce Türkiye’den Ezel’e Jüri Özel Ödülü, Medcezir’e En iyi Dizi, Kara Para Aşk’taki rolüyle de Engin Akyürek’e En İyi Aktör ödülü layık görülmüştü.

Haberin Devamı

KARA SEVDA SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Kara Sevda Güney Korede ödül aldı Yeni sezon ne zaman başlıyor

Kemal’in nişanında bayılması Nihan’ın aklına büyük bir şüphe düşürür. Neden bayıldığını öğrenmek ister. Öte yandan Nihan’ın aklına düşen soru işaretinin Emir’deki yansıması da sarsıcı olur. Eğer Nihan hamileyse, o bebeğin doğması hem Emir hem de Asu için imkansızdır. İki can düşmanı kardeş için aynı cephede birleşme zamanı gelir.

Kemal ile Asu’nun nişan gecesi, Ozan’la Zeynep’in polisler tarafından yakalanmasıyla adliyede noktalanır. Tam da Emir’in planladığı gibi Ozan hemen nöbetçi mahkemeye çıkarılır ve tutuklu yargılanır. Kemal, Nihan’ın şüphelerinden habersiz Ozan’ların bu hatayı nasıl ve hangi akılla yaptıklarının peşine düşer. Adım adım şüphelerinin üstüne ilerlediğinde karşısına çıkan isim onu şaşırtmaz. Ancak kardeşleriyle Emir arasında kuracağı bağ Kemal’in bütün hayatını değiştirecek türdendir. Kemal, bu sefer gözlerini kör eden kardeş sevgisini bir kenara atıp, Zeynep’in karşısına başka türlü çıkacaktır.

Tutukevindeyken Ozan’a gönderilen sürpriz zarf, Ozan’ın hayatının dönüm noktası olur. Ozan’ın başlatacağı ataklar durdurulamayacak kadar tehlikeli seviyelere ulaşır. Öte yandan, Emir’le Asu arasındaki bağ, Galip’in de kafasında yeni soru işaretleri yaratır.
Galip’in bu soruyu netleştirmek için Hakkı’yı bulmak zorundadır.
Kemal ile Nihan’ın birbirlerine olan aşkları kalplerinden bir an olsun eksilmeden, hayatlarının en kritik dönemecini birbirlerinden uzakta alır.

Haberin Devamı

KARA SEVDA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR!
İKİNCİ SEZONDA BÜYÜK AŞK BÜYÜK SINAVDA!

Haberin Devamı

Ay Yapım imzalı, Burak Özçivit ve Neslihan Atagül'ün rol aldığı Kara Sevda'nın büyük bir merakla beklenen yeni sezonun ilk bölümü 21 Eylül Çarşamba günü Star TV ekranlarından izleyicisiyle buluşacak.

İkinci sezonu heyecanla beklenen dizinin yeni bölümlerinde; Kemal ve Nihan'ın birbirlerine duydukları büyük aşk en önemli, en sert sınavını verecek.

KEMAL CEZAEVİNDE!
EMİR KOZCUOĞLU'NA NE OLDU?

Ekrana gelen ilk bölüm tanıtımında; Emir'i istemeden de olsa vurarak elini kana bulayan Kemal cezaevinde ekrana gelen sahneleri izleyenleri şoke etti. Kemal'in hapishanenin en zor koşullarına göğüs germeye çalıştığı ortaya çıktı. Hastanede ölüm kalım savaşı veren Emir'in ise yaşadığı çarpıcı durum izleyenleri soru işaretleriyle baş başa bıraktı.

NİHAN'IN KARARI NE OLACAK?

Kardeşinin ölüm haberini ve Kemal'den hamile kaldığını aynı gün öğrenen Nihan'ın alacağı karar ilk bölümde ekrana gelecek. Kardeşi Ozan'ın ölümüne Kemal'in sebep olduğunu düşünen Nihan'ın yaşadığı tarifsiz acılarla alacağı kararlar dizinin hikayesinde etkin rol oynayacak.

Uzun yıllar sonra Kara Sevda dizisiyle ekranlara dönen dizide Ayhan Kandarlı rolünü canlandıracak olan Kerem Alışık'ın sahnelerinden ilk görüntüler tanıtımda ekrana geldi.

Hilal Saral'ın yönetmenliğini, Burcu Görgün ve Özlem Yımaz'ın senaristliğini üstlendiği Kara Sevda yeni sezon bölümleriyle 21 Eylül'de Star TV'de...

Yazarlar