Gündem Karagül dizisinin 102. bölüm fragmanında heyecan-İzle

Karagül dizisinin 102. bölüm fragmanında heyecan-İzle

28.12.2015 - 10:54 | Son Güncellenme:

Karagül dizisi izleyicilerine yine sürprizlerle dolu bir bölümle gelmeye hazırlanıyor. Fox Tv'nin beğenilerek izlenen dizisi Karagül'ün bu hafta yayınlanacak bölümünde yine heyecan var. İşte Karagül 102. bölümden detaylar..

Karagül dizisinin 102. bölüm fragmanında heyecan-İzle

Karagül 102. bölümüyle yine ekranlara geliyor. Fox Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Karagül'ün yeni bölümünde neler olacak? İşte Karagül 102. bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Bölüm Tarihi: 25/12/2015

Karagül yeni bölümüyle 8 Ocak Cuma 20.00'de FOX'ta.

Karagül 101. Bölümde neler olmuştu
Yaşadığı büyük yıkımın intikamını almak istercesine öfkesini Kendal’a ve fabrikaya yönelten Baran, çıkardığı yangınla sadece kendi hayatını değil, onun için ölümü göze almaktan çekinmeyen annelerinin ve kız kardeşi Maya’nın hayatını da tehlikeye atmış olur. Fabrikayı saran alevlerden ya hep birlikte kurtulacaklar ya da o alevlere beraber teslim olacaklardır.
Şamverdi ailesinin her bir üyesi bu yangından kaderine düşen yıkımı yaşamak zorunda kalırken, bir zamanlar avlusunda türküler söylenen konak, meskeni olduğu nice sır ve günahın bedeli ödercesine, doğan yeni günde bambaşka bir acının çığlığıyla sarsılacaktır.