Gündem Kayıtdışı 8. bölümü ile veda etti! Büyük final...

Kayıtdışı 8. bölümü ile veda etti! Büyük final...

27.11.2017 - 09:36 | Son Güncellenme:

Kayıtdışı dizisinden erken veda. Dün akşam yeni bölümü ile ekrana gelen Kayıtdışı final yaptı. Erkan Petekkaya'nın başrolünde yer aldığı dizi final bölümü ile izleyenleri ekrana kilitledi.

Kayıtdışı 8. bölümü ile veda etti Büyük final...

Fox TV’de iddialı başlayan ve Erkan Petekkaya, Songül Öden, Dolunay Soysert, Uğur Polat gibi isimlerin rol aldığı Kayıtdışı dizisi, FİNAL ile izleyenlere sürpriz yaptı. Dün akşam FOX TV ekranlarında final bölümüyle sevenlerine veda etti.

Haberin Devamı

KAYITDIŞI NEDEN FİNAL YAPTI?

"Kayıtdışı neden bitiyor?" sorusu ile ilgili net bir açıklama yapılmasa da Petekkaya'nın sakatlığının ve dizinin reytinglerinin projenin sona ermesinde etkili olduğu düşünülüyor. Her pazartesi takipçileriyle buluşan dizi, projenin başrol oyuncusu Erkan Petekkaya’nın ayağındaki sakatlık nedeniyle 3 haftadır yayınlanmıyordu. Dizinin 8. bölümünün tanıtım videosu ise Kayıtdışı’nın 27 Kasım’da ekranlara veda edeceğini doğruladı.

KAYITDIŞI FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ali Kemal’in evli olduğunu öğrenen Zeynep, Ali Kemal’den uzak durmaya çalışır, ama bu sefer de kader onları bir birine daha da yakınlaştırır. Ali Kemal ve Esra tarafından hayatları ile oynamakla suçlanan Melek, Ekrem’in asıl kimliğini öğrenmesi ile iyice köşeye sıkışır. Melek, son bir fedakârlıkta bulunup kendi canına kıyınca, istihbarattaki görevini Ali Kemal devralır. Takımının yardımı ile Ekrem’in karanlık amel defterini ele geçiren Ali Kemal’in, Ekrem’in ipini çekmesi an meselesidir.

Adnan’a babasını öldürten Ekrem’in ise keyfi yerindedir. Orhan’ın intikamını almaya yemin etmiş Hayati’nin Sabri’den başlayarak etrafa ölüm saçması bile Ekrem’in keyfini kaçırmaz. Sabri yoksa ondan daha da güvenilir ve iş bitirici olan Ali Kemal ve Adnan vardır yanında. Adnan onu büyüten, ona bir hayat veren Ekrem’e mi inanacak yoksa ölmeden önce babası olduğunu söyleyen Orhan delisine mi inanacak? Abisi Ekrem’in karanlık yüzünü ve Ali Kemal’in asıl görevini öğrenen Zeynep ne yapacak?

Evliliğine dair sırrı oraya çıkan Esra, kızına dair acı ve karanlık gerçeği Ali Kemal’den saklayabilecek mi?

Haberin Devamı

Erkan Petekkaya (Ali Kemal Ateş)

Kayıtdışı 8. bölümü ile veda etti Büyük final...

12 yaşındaydı Ali Kemal kardeşleriyle yetimhaneye bırakıldığında, o yüzden kim olduğunu ve nereden geldiğini hiç unutmadı. Ülkesi,onu, karanlık bir imparatorluğu yıkmakla görevlendirdi. Bu zorlu görevdeki bütün kartlar, tatlı bir sürprizle, yeniden dağıtılacaktı. Ama Ali Kemal buna hazır mıydı?

KAYITDIŞI TT

Kayıtdışı, ilk tanıtımının yayınlandığı 25 Ağustos Cuma günü TT'de 2. sıraya ulaşmıştı. Erkan Petekkaya, Songül Öden ve Dolunay Soysert’in başrollerini paylaştığı beğenilen dizi, ilk bölümünün yayınlandığı 18 Eylül'de yine TT listesinde 2. sıradaydı.