Gündem Kaymakamlık sınavı başvurusu ne zaman 2021 ve nasıl yapılacak? Kaymakamlık sınavı başvuru şartları neler?

Kaymakamlık sınavı başvurusu ne zaman 2021 ve nasıl yapılacak? Kaymakamlık sınavı başvuru şartları neler?

18.05.2021 - 16:03 | Son Güncellenme:

Kaymakamlık sınavı ile ilgili detaylar merak ediliyor. İçişleri Bakanlığı 110 Kaymakam adayı alacak. Kaymakam sınavı başvuru tarihleri ise belli oldu. Adaylar sınava nasıl ve nereden başvuracaklarını merak ediyorlar. Peki Kaymakamlık sınavı başvurusu ne zaman yapılacak? Kaymakamlık sınavı başvuru şartları neler 2021?

Kaymakamlık sınavı başvurusu ne zaman 2021 ve nasıl yapılacak Kaymakamlık sınavı başvuru şartları neler

Kaymakamlık sınavı başvurusu ne zaman? sorusunun cevabı büyük bir merakla araştırılıyor. Kaymakam adaylığı sınavı ile ilgili Resmi Gazete'de yayımlandı. 110 kaymakam adayı alınacağının duyurulmasından sonra kaymakamlık sınavı araştırılmaya başlandı. Peki kaymakalım sınavı başvuru şartları neler 2021, kaymakamlık sınav başvurusu nasıl yapılır?

Haberin Devamı

KAYMAKAMLIK SINAVI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Kaymakamlık sınavı başvuru şartları ile ilgili detaylar merak ediliyor.01 Ocak 2021 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olan adaylar başvuru yapabilecek. Siyaset bilimi, kamu yönetimi, hukuk fakültesi ile uluslararası ilişkiler, iktisat, işletme, psikoloji, maliye ve finans, sosyoloji, halkla ilişkiler ve tanıtım bölümü mezunları başvuru yapabilecek.

KAYMAKAMLIK SINAVI BAŞVURULARI NASIL VE NE ZAMAN YAPILACAK?

26 Mayıs-2 Haziran arasında ÖSYM üzerinden başvurular gerçekleştirilecek.