Gündem Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Çifti Sessizliğini Koruyor

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Çifti Sessizliğini Koruyor

12.03.2016 - 13:40 | Son Güncellenme:

magazin dünyasının bomba aşkı Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal gazetelere yakalandı. Fakat Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti sessizliğini hiç bozmadı. Yakın tarihde evlilik planları yapan çiftten son gelişmeler sizlerle...

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Çifti Sessizliğini Koruyor

Kenan İmirzalıoğlu ve nişanlısı Sinem Kobal arkadaşları ile birlikte Levent'teki Agency’e eğlenmeye gitti.Taze nişanlı çifti kapıda gazeteciler karşılayınca bir anlık şaşkınlık yaşadı ve araçlarında bir süre bekledi.

Haberin Devamı

Kenan İmirzalıoğlu’nun geçtiğimiz günlerde aynı mekanda ”Hayatımız BBG evi oldu” çıkışının ardından, ünlü oyuncu bu kez sessizliğini korudu ve gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakarak, mekanda bulunan arkadaşlarının yanlarına eğlenmeye gitti.Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çiftinin keyifli halleri dikkatlerden kaçmadı.

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Çifti Sessizliğini Koruyor

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal Ne Zaman Evleniyor?

Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal çifti özel misafirlerinin katılımı ile 14 Mayıs’ta Cunda Adası’nda dünya evine girecekler.

Geçtiğimiz haftalarda aile arasında düzenlenen sade bir törenle nişanlanan Sinem Kobal veKenan İmirzalıoğlu’nun düğün tarihi netleşti. Çift, 14 Mayıs’ta nikâh masasına oturacak.

Yaklaşık 1.5 yıldır beraber olan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, beraberliklerini nikah masasına taşımak için artık gün sayıyor. İkilinin uzun zamandır hazırlıklarını sürdürdüğü törenden detaylar da yavaş yavaş su yüzüne çıkmaya başladı.

Düğün 14 Mayıs akşamı Cunda Adası’nda yapılacak. Kobal ve İmirzalıoğlu, son hazırlıkları kontrol etmek amacıyla Cunda’ya daha önce gidecek. Düğünde yakın dostu Tuvana Büyükçınar’ın hazırladığı bir gelinlik giyecek olan Kobal, 12’sinde adada olacak.

Haberin Devamı

İmirzalıoğlu ve yakın dostları ise 13’ünde Kobal’a katılacak. Çiftin farklı şehirlerden gelecek konukları için üç otel kapattığı, davetlilerin Ayvalık’tan Cunda’ya özel olarak süslenmiş teknelerle taşınacağı bu büyük organizasyonun maliyeti 210 bin lirayı bulacak.

Bu arada çiftin daha önce düğün için 21 Mayıs’ta karar kıldığı, ancak o tarihin Berat Kandili’ne denk geldiğini öğrenince töreni öne çektiği konuşuluyor.

YÜZÜKLERİ ŞOFÖRÜ ALDI

Sinem Kobal ile Kenan İmirzalığlu’nun özel olarak sipariş verdikleri alyansları da hazır. Cartier marka yüzükler, önceki gün İmirzalıoğlu’nun şoförü tarafından teslim alındı.

SİNEM KOBAL KİMDİR?

14 Ağustos 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Aslen Rize, Hemşinli bir ailenin kızıdır. Babası inşaat mühendisi, annesi ise ev hanımıdır. Selena dizisinde Atacan Baybars adlı karakteri canlandıran Kerem adında bir erkek kardeşi bulunmaktadır.

Star TV'de yayınlanan Hürrem Sultan dizisinde Ayşe karakterini canlandırmıştır.

Sinem Kobal, dört yaşında Yıldız Alper bale okulunda başladığı bale eğitimine sekiz yıl devam etmiştir. Royal Akademi'den diplomasını almıştır. İSTEK Vakfı Özel Acıbadem Lisesinden mezun olmuştur.[kaynak belirtilmeli] Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazanmıştır. Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapmaktadır.

Dormen Tiyatrosunda aldığı eğitimle sanat hayatına giriş yapmış, henüz 13 yaşındayken ilk kez "Dadı" adlı televizyon dizisinde rol almaya başlamıştır. Daha sonra bir sezon da Uygur Tiyatrosu'nda çalışmıştır.

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları Bölümü mezunudur.

atv’de yayınlanmış olan Selena adlı bir fantastik dizide Selena adlı bir karakteri oynamıştır. Akatlar Kültür Merkezi'nde yapılan "Jetix Çocuk Ödülleri Ödül Töreni"nde başrolünü oynadığı Selena dizisi En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi seçilmiş, Sinem Kobal ise yine bu törende En Sevilen Türk Kadın Oyuncu seçilmiştir.

2010 Yazında Kanal D'de başlayan daha sonra STAR TV'de yayınlanan Küçük Sırlar dizisinde Su karakterini canlandırdı.

5 Şubat 2010'da Romantik Komedi filminde "Didem" karakterini canlandırdı. 14 Şubat 2013'de ise Romantik Komedi 2 vizyona girdi, bu filmde Kobal aynı rolü tekrarladı.

KENAN İMİRZALIOĞLU KİMDİR?

Kenan İmirzalıoğlu, 18 Haziran 1974, Ankara'da doğan Türk oyuncu ve eski modeldir. Ankara ilinin Balâ ilçesine bağlı Üçem köyünde doğan Kenan İmirzalıoğlu, 12 yaşına kadar köyde yaşadı. Soyu Akkoyunlu Uzun HASAN'a dayanan İmirzalıoğlu, orta ve lise öğrenimini Ankara’da teyzesinin yanında tamamladı. Yüksek tahsilini ise İstanbul’da Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Bölümü’nde tamamladı.

1997 yılında Best Model of Turkey'nin elemelerine katılıp ve 4000 kişinin arasından ilk 20'ye seçilmiş, sonra da Türkiye Finalinde birinci seçilmiştir. Daha sonra birinci olduğu için Best Model of The World'e katılmış, birinci olmuş ve ilk defa bir Türk Erkeği Best Model of The World olmuştur.

Deli Yürek adlı dizide canlandırdığı Yusuf Miroğlu karakteriyle yıldızı parladı. Alacakaranlık adlı dizide Uğur Yücel ile başrol paylaşmıştır. Yazı Tura adlı filmde rol almış ve Acı Hayat dizisinde Selin Demiratar ile başrol paylaşmıştır. 2008 yılında Kabadayı adlı filmde Şener Şen ve Aslı Tandoğan ile başrol oynamıştır. Son Osmanlı Yandım Ali adlı filmde ise Cansu Dere ile başrol paylaşmıştır. 2009 yılında Ejder Kapanı adlı filmde Uğur Yücel ve Berrak Tüzünataç ile başrol. 2009'da başlayan Ezel adlı dizide Cansu Dere, Yiğit Özşener, barış falay, Berrak Tüzünataç, Tuncel Kurtiz ve Haluk Bilginer ile başrol paylaşmıştır. 2012'de Osman Sınav'ın Yönetmenliğini üstlendiği Tuğçe Kazaz ile Başrollerini paylaştığı Uzun Hikaye adlı sinema Filminde oynamıştır. 2012 de başlayan Karadayı adlı dizide Bergüzar Korel ile başrol oynamakta ve halen devam eden dizide Mahir Kara karakterini canlandırmaktadır.

2012'de yeni dizisi için 4.000.000$ alarak Türkiye'de bir dizi oyuncusu için en yüksek ücreti aldı.

ROL ALDIĞI DİZİ VE FİLMLER

1998-2002 "Deli Yürek" Yusuf Miroğlu Dizi

2001 "Hayat Bağları " Kendisi Dizi

2001 "Deli Yürek: Bumerang Cehennemi " Yusuf Miroğlu Film

2003-2005 "Alacakaranlık " Ferit Çağlayan Dizi

2004 "Yazı Tura" Cevher Film

2005-2007 "Acı Hayat" Mehmet Kosovalı Dizi

2006 "Son Osmanlı Yandım Ali " Ali Film

2007 "Kabadayı" Devran Film

2009 "Ejder Kapanı" Akrep Celal Film

2009-2011 "Ezel" Ezel Bayraktar Dizi

2012 "Uzun Hikaye" Bulgaryalı Ali Film

2012-2015 "Karadayı" Mahir Kara Dizi