Gündem ‘Kent uzlaşması PKK ittifakıdır’

‘Kent uzlaşması PKK ittifakıdır’

01.03.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Merkez Yönetim Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu ortak toplantısının ardından düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi.

‘Kent uzlaşması PKK ittifakıdır’

Bahçeli özetle şunları söyledi: 

Haberin Devamı

HAYAT PAHALILIĞI BİTECEK: Hayat pahalılığı kaderimiz değildir ve bitecektir. Emeklilerimizin çağrıları haksız değildir, gerekli iyileştirmeler cömertçe yapılacaktır. 

CHP BAŞARISIZ: CHP, yerel yönetimlerde başarısızdır, bölücülere teslimdir. Kent uzlaşması dedikleri PKK ittifakıdır, ülkemize karşı beşinci kol faaliyetidir. İstanbul’da Cumhurbaşkanı yardımcılığı peşine düşerek şehremini görevini terk eden, partisinin eşbaşkanı gibi hareket eden mahut şahıs için son görünmüştür. 

NE YİYİP İÇTİĞİNE DİKKAT ETSİN: Özgür Bey’in, halüsinasyon görerek grup toplantısında yaptığı konuşma ruh sağlığı hakkında hepimizi kaygılandırmıştır. Bizim anlayamadığımız Özgür Bey’in, hangi ara aziz Atatürk’le temas kurduğu, nasıl konuştuğu, mesajları ne şekilde aldığıdır. Neymiş, Atatürk dile gelmiş de partisinin iktidar olmasını istemiş, Özgür Bey ne yiyip ne içtiğine biraz dikkat etmesi samimi tavsiyemizdir. 

Yazarlar