GündemKentte korku dolu anlar! En zehirli tür yola indi

Kentte korku dolu anlar! En zehirli tür yola indi

26.05.2025 - 13:06 | Son Güncellenme:

Bir kentte kabus dolu anlar yaşandı. Dev engerek yola indi gören telefona sarıldı. Türkiye'de yaşayan en zehirli yılan türlerinden biri yılan saniye saniye kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre, Elazığ'nın Baskil ilçesi Çiğdemlik köy yolunda seyreden bir sürücü, karayoluna inen bir yılanı fark etti. Bunun üzerine aracından inen sürücü, yılanı cep telefonu ile kaydetti.

Haberin Devamı

İnternetten yaptığı araştırmada yılanın engerek olduğunu ve Türkiye'de yaşayan en zehirli yılan türlerinden biri olduğunu öğrenen sürücü yolda ilerleyen hayvanı anbean kayıt altına aldı.

KEŞFETYENİ
Fotoğrafa bakınca içiniz ısınacak! Yasmin bebek babasının kopyası
Fotoğrafa bakınca içiniz ısınacak! Yasmin bebek babasının kopyası

Cadde | 26.05.2025 - 11:39

2010'da Volkan Demirel ile evlenen, Zeynep Sever Demirel üçüncü kez anne olmanın sevincini yaşıyor. Şubat ayında dünyaya gelen Yasmin'in son halini babası Volkan Demirel paylaştı.

Yazarlar