Gündem Kertenkele 54. bölümde beklenmedik sürpriz-İzle

Kertenkele 54. bölümde beklenmedik sürpriz-İzle

29.02.2016 - 10:08 | Son Güncellenme:

Kertenkele 54. bölümüyle ekranlara geldi. ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kertenkele'nin bu hafta yayınlanan bölümünde yine heyecan vardı. İşte Kertenkele 54. bölümden detaylar..

Kertenkele 54. bölümde beklenmedik sürpriz-İzle

Kertenkele dizisi izleyicilerine yine kahkaha dolu bölümlerle gelmeye devam ediyor. ATV ekranlarının başarılı dizisi Kertenkele'nin bu hafta yayınlanan son bölümünde neler oldu? İşte Kertenkele 54. bölümden detaylar..

Haberin Devamı

Kertenkele dizisi izleyenlerine yine kahkaha dolu bir bölümle geldi. ATV'nin sevilerek izlenen dizisi Kertenkele'nin yayınlanan bölümünde neler yaşandı? İşte Kertenkele 54. son bölüm ve detaylar..

KERTENKELE SON BÖLÜM TIKLA İZLE

54. Bölüm Özeti

Kertenkele'nin küçük Şeyma'nın babası olduğunu öğrenen Levent bu gerçeği herkesten saklamaktadır. Öte yandan Sokrat'ın adamları Şeyma'yı kaçırır ancak onları hiç beklemedikleri bir sürpriz beklemektedir. Kertenkele, Sokrat'ın neden küçük bir kızı kaçırdığını anlamaya çalışmaktadır. Gizem ise Hicabi'yi kendine âşık etme girişimlerine devam etmektedir, ancak her seferinde hüsrana uğramaktadır. Kara Kemal, Melis'in olumsuz tavrına rağmen genç kızın peşinden ayrılmamaktadır. İkilinin Zehra ve Kertenkele'yle yolları kesişir ve ortalık karışır. Yaşanan onca kötü şeyden sonra Zehra ve Kertenkele çok önemli bir karar alırlar.

Haberin Devamı

Kertenkele 53. bölümde neler olmuştu:

Şeyma, Sokrat'ın adamlarından önce hiç beklenmedik bir el tarafından kaçırılır. Fakat Sokrat'ın adamları peşlerindedir. Levent, Bahar'ı Şeyma'nın babasını bulmak konusunda yardım etmeye ikna eder. Bahar'ın verdiği eşkâl doğrultusunda Şeyma'nın babasının robot resmi çizilir ve herkes Şeyma'nın babasını aramaya başlar. Kertenkele de Zehra'ya söylediği yalanın kurbanı olur ve onunla birlikte Şeyma'nın babasını aramak zorunda kalır. Bahar'ın Kertenkele'yle karşılaşması ve Kertenkele'nin Şeyma'nın babası olduğu gerçeğinin ortaya çıkmasıysa an meselesidir. Öte yandan Kara Kemal malikâneyi basar. Kertenkele'nin yerini öğrenir ve Kertenkele'ye meydan okur.

KERTENKELE SON BÖLÜM TIKLA İZLE