Gündem Kertenkele 71. bölüm sezon finali fragmanı yayında! İzle

Kertenkele 71. bölüm sezon finali fragmanı yayında! İzle

23.06.2016 - 14:44 | Son Güncellenme:

Atv ekranlarının kahkaha makinası Kertenkele, sezona ara vereceğini duyurdu. 71. bölümüyle sezon finali yapacak olan Kertenkele yeni fragmanını da yayınladı.. eki Kertenkele sezon finali ne zaman? İşte merak edilen detaylar...

Kertenkele 71. bölüm sezon finali fragmanı yayında İzle

Sevilen dizi Kertenkele, yayınlanacak olan 71. bölümüyle birlikte sezona ara verecek.

Başrollerinde Timur Acar, Sera Tokdemir, Erdinç Gülener, Sinan Çalışkanoğlu, Dilşad Şimşek ve Turabi Çamkıran gibi isimlerin yer aldığı dizinin yapımcılığını ‘Yapım Atölyesi’ üstleniyor. Sevilen dizi haftaya yayınlanacak olan 71. bölümüyle birlikte sezona ara verecek.

Haberin Devamı

KERTENKELE 71. BÖLÜM SEZON FİNALİ FRAGMANI

KERTENKELE 70. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Zehra, Kızıl Ejder’den kaçmak için Kertenkele ile birlikte yurtdışına çıkmak istemektedir.Kızıl Ejder'in işlediği cinayetlerin şoku yaşanırken Ünsal, Kızıl Ejder'in ölüm listesine ulaşmayı başarmış ve herkesin ölüm tehdidi altında olduğunu öğrenmiştir. Hicabi sevdiklerini Kızıl Ejder'den koruyabilmek için tetiktedir.

Kertenkele 71. bölüm sezon finali fragmanı yayında İzle

Savcılıktaki dosyası kapanıp serbest kalan Kertenkele ise Ejder'le yüzleşip Şevket'in intikamını almaya kararlıdır. Ancak Zehra, Kızıl Ejder'den kaçmak için Kertenkele ile birlikte yurtdışına çıkmak istemektedir. Kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu kişilerin peşinde olan Kızıl Ejder, Akıncı'yı saf dışı bırakabilmek için kurnazca bir plan yapar. Bu planın sonuncunda Kertenkele ve Kara Kemal ölümle yüz yüze gelecektir.

Haberin Devamı

KERTENKELE 70. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAŞROL OYUNCULARI
Timur Acar(Kertenkele - İmam Ziya)
Asıl ismi bilinmiyor, adli kayıtlarda bile ismi Kertenkele. Yetimhaneden küçükken kaçmış ve kendisini İstanbul sokaklarında bulmuş. Lakabını yeteneğinden almış. Yüksek duvarlara, binalara kertenkele gibi tırmandığı için bu isim verilmiş. 30'lu yaşların ortalarında sıradan görünümlü, yakışıklı olmayan ama karizmatik profesyonel bir soyguncu.
Sera Tokdemir(Zehra)
20'li yaşların ortasında güzel, alımlı, kendini beğenmiş. Erkeklere yüz vermiyor, gezmeyi, tozmayı, para harcamayı seviyor. Rahat, özgüvenli, güzel giyinmeyi seven, başarılı ama mutsuz bir kız. Anne-babasını küçük yaşta kaybetmiş. Dedesi Ekrem Bey'e çok bağlı.
Fatih Doğan(Hicabi)
Saf, iyi niyetli, pozitif, Ziya Hoca'yı çok seven peşinden bir an olsun ayrılmayan Hicabi, sürekli camide...
Dilşad Şimşek(Melis)
Zehra'nın kuzeni. Saf, Tülin'in kızı, Zehra'nın yüzüne gülüyor, arkasından kuyusunu kazıyor.