Gündem Khontkar kimdir, kaç yaşında, gerçek adı ne? Khontkar neden gündem oldu?

Khontkar kimdir, kaç yaşında, gerçek adı ne? Khontkar neden gündem oldu?

20.01.2020 - 18:18 | Son Güncellenme:

Ünlü rapçi Khontkar, bugün hakkında en çok arama yapılan isimlerin başında geliyor. Bir konseri sırasında kendini videoya çeken hayranının cep telefonunu alıp yere fıralatan Khontkar, sosyal medyada olay oldu. Peki kişisel bilgileri oldukça merak edilen Khontkar kimdir, kaç yaşında ve gerçek adı ne?

Khontkar kimdir, kaç yaşında, gerçek adı ne Khontkar neden gündem oldu

Khontkar'ın adını son günlerde sıklıkla duyuyoruz. Şarkılarında uyuşturucuya özendirdiği gerekçesiyle gözaltına alınan rapçi Ezhel'den sonra Khontkar ve Young Bego'nun da polis tarafından gözaltına alındığı iddia edildi. Peki Khontkar kimdir? Khontkar'ın gerçek adı nedir?

KHONTKAR KİMDİR?

Rapçi Ezhel'in şarkılarında uyuşturucuya özendirdiği gerekçesiyle gözaltına alınmasından sonra Khontkar ve Young Bego'nun da narkotik polisi tarafından gözaltına alındığı iddia edildi. Sosyal medya kullanıcıları bu haberlerden sonra Khontkar kimdir? Khontkar'ın gerçek adı ne? sorularına cevap aramaya başladı. Gelin Khontkar'ın kim olduğuna bakalım...

Haberin Devamı

KHONTKAR'IN GERÇEK ADI NEDİR?

Khontkar, 1991 yılında İzmir'de doğmuş bir rap şarkıcısıdır. Khontkar gerçek adı ne? sorusunun cevabı ise Onur Dinç. Ancak Onur Dinç sahne ismi olarak Khontkar ismini kullanmaktadır. Küçük yaşlardan itibaren hip hop kültürünü benimseyen müzisyen ilk kez 2004 yılında profesyonel anlamda kayıtlara başlamıştır.

KHONTKAR'IN ALBÜMLERİ

Khontkar tarz olarak trap müzik temsilcisi denilebilir. Khontkar, hip hop'ın bir türü olarak açıklayabileceğimiz trap müziğin Türkiye'de ilk akla gelen isimlerinden biridir. 2012 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Teknolojileri Bölümü'nü kazanan Khontkar, 2010 yılında 'Crimeland' adını verdiği bir albüm yayınlamıştır. Okul hayatından sonra ise kendine ait şarkılarını internet üzerinden ücretsiz yayınlamaya devam etmiştir.