Gündem KIDEM TAZMİNATI ne kadar, tavan ücreti kaç TL'ye çıkacak 2022? Kıdem tazminatı tavanı ne kadar oldu, zam oranı açıklandı mı?

KIDEM TAZMİNATI ne kadar, tavan ücreti kaç TL'ye çıkacak 2022? Kıdem tazminatı tavanı ne kadar oldu, zam oranı açıklandı mı?

02.07.2022 - 17:02 | Son Güncellenme:

Asgari ücrete yapılacak zam sonrasında gözler kıdem tazminatına çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni asgari ücretin TL olduğunu belirtti. Açıklamanın ardından kıdem tazminatındaki değişim merak konusu oldu. Peki kıdem tazminatı ne kadar oldu, tava ücreti kaç TL? İşte kıdem tazminatı ile ilgili detaylar...

KIDEM TAZMİNATI ne kadar, tavan ücreti kaç TLye çıkacak 2022 Kıdem tazminatı tavanı ne kadar oldu, zam oranı açıklandı mı

Kıdem tazminatı ne kadar oldu? sorusunun yanıtı gündemde araştırılan konular arasında bulunuyor. Asgari ücrete gelen zam sonrasında kıdem tazminatı tavanı ile ilgili değişim merak ediliyor. Peki kıdem tazminatı tavanı ne kadar 2022, zam yapıldı mı?

Haberin Devamı

KIDEM TAZMİNATI NE KADAR?

Kıdem tazminatı 2022 yılında tavan ücreti 10 bin 596 TL olmuştu. Asgari ücrete gelen zam sonrasında yeni asgari ücret 5 bin 500 TL oldu. Kıdem tazminatı tavan ücreti belli olduğu zaman habere eklenecek.

İŞTE ASGARİ ÜCRETLİNİN YENİ KIDEM TAZMİNATI

Asgari ücretlinin kıdem tazminatı çalıştığı her yıl için 5004 lira olarak hesaplanıyordu. Bu rakam yeni asgarİ ücret ile birlikte 6.471 liraya yükseldi.