Gündem Kılıçdaroğlu’ndan teşekkür turu

Kılıçdaroğlu’ndan teşekkür turu

16.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun önümüzdeki günlerde sahaya inmesi ve “teşekkür” ziyaretlerine çıkması öngörülüyor. Ziyaret turunda “Yıkılmadık, ayaktayız” mesajı verilmesi hedefleniyor.

Kılıçdaroğlu’ndan teşekkür turu

Mehtap Gökdemir - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun önümüzdeki günlerde “teşekkür” ziyaretlerine çıkacak. Ziyaret turunun partinin üzerindeki negatif havayı da dağıtacağı ifade ediliyor.

Haberin Devamı

Kılıçdaroğlu’nun yakın çalışma ekibi, “Bir heyecana ihtiyaç var. Yıkılmadık ayaktayız sözünü resmileştirmek ve halkın arasına girmek lazım. Vatandaşa gitmek ve millete teşekkür ziyaretlerine başlamak lazım” önerisini dile getiriyor.

Teklif sunulacak

Kılıçdaroğlu sunulacak öneriyi kabul ederse, sadece oyların arttığı yerlere değil, Türkiye’nin genelini kapsayacak şekilde bir program hazırlanacak ve “Bizi desteklediniz. Teşekkür ederiz” denilecek.
Kılıçdaroğlu’nun yakın çalışma ekibi, “Hatamız ne, vatandaştan sormak lazım. Eksiğimiz ne, ne yapalım, nereyi yanlış yaptık, bunu vatandaşa sormak lazım. Bu partideki negatif havayı da dağıtır” değerlendirmesini yapıyor.

Örgütlerin başına Özkoç

Öte yandan yeni MYK yapılanmasında parti örgütlerini kendisine bağlayan Kılıçdaroğlu, bu konuyla ilgili kendisine koordinatör başdanışman atayacak.

Haberin Devamı

Kemal Kılıçdaroğlu’nun koordinatör başdanışman olarak eski Grup Başkanvekili Engin Özkoç’u görevlendirmesi bekleniyor.

Özkoç, 14 Mayıs seçimlerinde milletvekili adaylığı için başvuru yapmamıştı. Kılıçdaroğlu’nun milletvekillerine de örgütler konusunda görev vermesi bekleniyor. Yedi bölge için vekillere görev verilecek.

Bu arada sosyal medya hesabından “Adalet Yürüyüşü”nün 6’ncı yıl dönümünü nedeniyle paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, “Yürüyüşümüz ülkemizin tüm mazlumları ve adalet arayan herkes içindi. Kimse bu yürüyüşün bir son olduğunu düşünmesin, bu yürüyüş bizim ilk adımımızdı” ifadelerini kullandı.