Gündem Kiralık Aşk 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Kiralık Aşk 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle

04.03.2016 - 15:34 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk merakla beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan, aşk ve tutkunun bir arada olduğu Kiralık Aşk yeni haftayla birlikte bomba gibi bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Ömer ve Defne aşkı bitiyor mu? merak konusu olmuşken beklenen Kiralık Aşk 37. yeni bölüm fragmanı ve detayları haberimizde...

Kiralık Aşk 37. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - izle

STAR TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk 37. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Heyecanın dorukta olduğu Kiralık Aşk dizisi yeni bölümünde neler olacak? Tüm ipuçları ve yeni detaylar Kiralık Aşk 37. yeni bölüm fragmanında. İşte Kiralık Aşk 37. bölüm fragmanı ve son bölümünde yaşananlar...

KİRALIK AŞK 37. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

Reytingleri alt üst eden Kiralık Aşk'ın merakla beklenen 36. son bölüm yayınlandı. Sürprizlerin, romantizmin ve bol çekişmenin adresi Kiralık Aşk son bölümünde yeni gelişmeleriyle izleyici ekrana kilitledi. Klip tadındaki sahneleriyle izleyicilerini ekrana kilitleyen dizide sürpriz gelişmeler yaşandı.

En ihtiyaç duydukları anda yolları kesişen Ömer ve Defne, aralarında aşk iyice alevlenirken Fikret Gallo’nun gelmesiyle tüm dengeler değişti. Onları bugüne taşıyan kendi hikayelerinde, izleyenleri büyük sürprizler bekliyordu. Ömer ve Defne, aşkı bitmek üzere mi? merak konusu olmuştu. Tüm bu soruların yanıtı Kiralık Aşk 36. son bölümünde yanıt boldu.

Başrollerini Elçin Sangu ve Barış Arduç'un paylaştığı oyuncu kadrosunda Salih Bademci, Sinem Öztürk, levent ülgen ve Nergis Kumbasar gibi isimlerin yer aldığı Kiralık Aşk son bölümü ile Cuma akşamı saat 20:00'da Star'da ekrana geldi.

KİRALIK AŞK 36. SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KİRALIK AŞK SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Defne’nin kafası çok karışık!

Haberin Devamı

Hulusi’den köşkü alan Neriman planlarını uygulamaya başlar. Defneyi arayıp parasını ister. Dedesinin köşkün anahtarını annesine verdiğini öğrenen Sude’nin ilk hamlesi sert olur.

Herkes Gallo’nun defilesine hazır. Peki oyunun dışında kalan Cherie’nin planı ne? Defne’nin ise hangi tarafta durması gerektiği ile ilgili kafası çok karışık.Yasemin ve Sinan arasındaki ipler geriliyor.

KİRALIK AŞK BAŞROL OYUNCULARI

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Son dönemin en çok konuşulan ismi Elçin Sangu, 13 Ağustos 1985'te İstanbul'da doğmuştur. Mersin Üniversitesi Opera bölümünden mezun olan güzel oyuncu, 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni kazanmış, eğitimine burada devam etmiştir. Elçin Sangu, adını ilk kez 2010 yılındaki "Öyle Bir Geçer Zaman ki" adlı dizisindeki 'Jale' karakteriyle duyurmuştur. Birçok projede bulunan Elçin Sangu için kırılma noktası, 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi olmuştur. 'Güzide' karakterini canlandıran oyuncu, performansıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır.

BARIŞ ARDUÇ KİMDİR?

1987 tarihinde doğan Barış Arduç, Ekol Drama'da oyunculuk eğitimi almıştır. Yüzme, dalgıçlık ve futbol sporlarıyla uğraşan yakışıklı oyuncu, fotomodellik ve dublaj sanatçılığı yapmıştır. Benim İçin Üzülme adlı dizide Ahmet karakteriyle adını duyuran Barış Arduç; Pis Yedili, Küçük Hanımefendi, Dinle Sevgili gibi dizilerde oynamıştır. Deliha adlı ilk sinema filminde rol alan Barış Arduç, asıl çıkışını star TV'de yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide Ömer karakteriyle yakalamıştır.