Gündem Kiralık Aşk 56. bölüm fragmanında Ömer pes etmiyor!

Kiralık Aşk 56. bölüm fragmanında Ömer pes etmiyor!

11.10.2016 - 12:41 | Son Güncellenme:

Cuma akşamları ekrana gelen fenomen dizi Kiralık Aşk 56. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan Kiralık Aşk dizisinde Pamir ve Ömer arasında kıyasıya bir rekabet yaşanacak. Defne'yi geri kazanmak isteye Ömer tüm yolları deneyecektir. Kiralık Aşk 56. yeni bölüm fragmanları ile yarın akşam ekrana gelecek.

Kiralık Aşk 56. bölüm fragmanında Ömer pes etmiyor

Star Tv ekranından yayınlanan fenomen dizi Kiralık Aşk 56. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamları ekrana gelen Kiralık Aşk dizisinde bu hafta Ömer Defne'den vazgeçmiyor. Pamir ve Ömer arasında Defne savaşı başlıyor. Kiralık Aşk 56. yeni bölümde Ömer ve Pamir arasındaki savaştan kim galip çıkacak.

Haberin Devamı

Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Müjde Uzman, Seçkin Özdemir, Nergis Kumbasar ve levent ülgen'in paylaştığı Kiralık Aşk 56. yeni bölümü ile Cuma akşamı saat 20:00'da Star'da.

KİRALIK AŞK 56. BÖLÜM 1. FRAGMANI

KİRALIK AŞK 56. BÖLÜM 2. FRAGMANI



İŞTE KİRALIK AŞK DİZİSİ SON BÖLÜMÜNDE YAŞANANLAR

Kiralık Aşk son bölümünde Defne, son karşılaşmadan sonra Ömer'e içinde kalan her şeyi söyledi. Şimdi ise sıra Ömer'de... Ömer'in bundan sonraki adımı şaşırtıcı ve oldukça iddialı!

Ömer ve Pamir'in arasındaki gerginlik giderek tırmanıyor. Defne etrafına duvarlar örerken, Ömer bu duvarların gerisinde durmaya ve arkadaş kalmaya niyetli değil. Köşeye sıkışan Defne artık rolleri belirlemek zorunda.

Haberin Devamı

Diğer yandan şirkette işleri yoluna koymaya çalışan Ömer'in imdadına can simidi Necmi yetişiyor. Bir de şirkette tadilat telaşı var. Tadilat tarihinde uzlaşma sağlanabilecek mi? Seda ve Sinan yakınlaşmasında yeni bir perde aralanıyor. Bir anda ortaya çıkan gerçek, bu gergin ortamı az da olsa yumuşatıyor.

Pamir rengini belli etti. Artık "bende oyuna dahil oluyorum" diyor ve kartlarını açıp Neriman'a meydan okuyor. Neriman'ın kumandası artık Pamir'de!

Koray yeniden dedikoduya çağ atlatacak bir performansta. İso ise yine fırtınalı sularda ve pusulası yine yüreği... Dükkana gelen sürpriz misafir İso'yu heyecana boğuyor.

Defne'nin sürpriz cesaret gösterisi hepimizi şaşkına çeviriyor. Defne artık hiçbir şeyden çekinmez halde ve belki de hiç olmadığı kadar kendinde... Ömer ve Defne çıkmazında sizi ekrana kilitleyecek bu finali sakın kaçırmayın!

Ve beklenen Defne Ömer karşılaşmasında kazanan aşk mı yoksa gurur mu olacak? sorusu Kiralık Aşk son bölümünde yanıt buldu.

Kiralık Aşk 56. bölüm fragmanında Ömer pes etmiyor

Kendi halinde yaşayan Defne’nin birdenbire değişen hayatı ve aşkın komik halleri...

Tam her şey bitti dediği anda kapısını çalan mucizeye hayır diyemeyen Defne, 6 aylık bir aşk oyunu teklifini kabul eder. Buna göre, ülkenin en başarılı iş adamlarından biri olan Ömer'i kendisine aşık etmek zorundadır. Bu yoldaki en büyük yardımcısı ise gerçek arkadaşlarıdır. Bu korkunç karmaşada, hayatın en gerçek sorularından biriyle yüzleşir Defne: Aşkımızı biz mi seçeriz, yoksa o mu bizi seçer?

Haberin Devamı

Yapım: Ortaks Yapım
Yapımcı: Melda Perahya Yalçın ve Mehmetcan Yüksel
Yönetmen: Barış Yöş
Senaryo: Meriç Acemi

Oyuncu Kadrosu:

Ömer: Barış Arduç
Defne: Elçin Sangu
Sinan: Salih Bademci
Koriş: Onur Büyüktopçu
Pamir: Seçkin Özdemir
Seda: Müjde Uzman
Necmi: Levent Ülgen
Neriman: Nergis Kumbasar
Sude: Melisa Şenolsun
Türkan: Hikmet Körmükçü
Hulusi: Ferdi Merter
İsmail: Kerem Fırtına
Nihan: Sanem Yeles
Serdar: Osman Akça
Esra: Melisa Giz Cengiz